Beoordelingen van Shanghai Steenwijk

Recente recensies

4.0
Anoniem
6 april 2024
J
1 april 2024

Heerlijk gegeten. Eten was goed van temperatuur. Voor herhaling vatbaar

Kees Bos
1 april 2024
Gea
29 maart 2024
de Jonge
21 maart 2024

Het was weer zeer geslaagd! Helemaal tevreden.

Freddy
17 maart 2024

De pangsit goreng was taai en vettig. niet wat ik gewend ben

Els Gooijer
17 maart 2024

Heerlijk en goede bezorging ook mooi op tijd

Rosa
15 maart 2024

Helaas zat de saté niet goed verpakt waardoor alles onder de satesaus zat jammer wel lekker eten

Tineke Groen
15 maart 2024

Er zat bijna geen vulling en helemaal geen vlees of vis in de drie Pekingsoep, ook niet gebonden zoals hij bij de concurenten wel is.

Frank Janssen
14 maart 2024
Veldhuis
10 maart 2024

De smaak van de loempia was goed, alleen niet warm genoeg

Allard
10 maart 2024

Eten was tijdig online besteld en zou om 18:15 gereed zijn. Was pas om18:30 gereed en bij thuiskomst al afgekoeld. Bonensaus bij de Peking eend was erg zout en hebben we niet opgegeten. Erg jammer, dit zijn we namelijk niet gewend van Shang Hai Steenwijk.

B.van Beek
9 maart 2024
Rosa
6 maart 2024
Brans
2 maart 2024
Kees Bos
28 februari 2024
Karin
28 februari 2024

Heerlijk eten en bestelling kwam op de tijd die was aangegev

Freddy Bollen
12 februari 2024
W Heinen
11 februari 2024

Veel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
11 februari 2024

Gewoon lekker eten . Online besteld en opgehaald op vast tijd wat is dat ideaal.

Jan
11 februari 2024

We moesten lang wachten op ons eten Had om zes uur besteld en we kregen pas tegen achten onze bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
11 februari 2024
Laura
10 februari 2024

Hele snelle bezorging! Lekker gegeten

Anoniem
10 februari 2024

Her eten was goed De bezorging was veelste vroeg..

Klaas van den Broek
9 februari 2024

Goed verzorgd en heerlijk

Wardenier
6 februari 2024

erg duur

B.van Beek
5 februari 2024
Kees Bos
3 februari 2024
anoniempje
1 februari 2024

good food

Struik
28 januari 2024
Henk Vegelien
24 januari 2024
Jack Kruiter
21 januari 2024

Mooi op tijd gebracht en echt heerlijk gegeten, zelfs nog goed op temperatuur ondanks de kou, kortom een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freddy
21 januari 2024
Carola Redegeld
14 januari 2024

Ik vind het super snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
11 januari 2024

Zo als altijd op tijd en heerlijk

Kees
7 januari 2024
Zwart
6 januari 2024

Excellent heerlijk

Barry Bakker
5 januari 2024
Wilma
4 januari 2024

De porties zijn een stuk kleiner ,maar wel duurder . En de loempia is schandalig slecht er zit alleen maar taugé in.

Herman
2 januari 2024

1 van de soep alles was half leeg gelopen in de ervaring

Erna
1 januari 2024

Het was niet heel erg warm meer dus erg jammer en het zou tussen half 6 en kwart voor 6 bezorgd worden en het was al 6 uur dus ik denk dat het daarom niet erg warm meer was

Sieka Tigchelaar
1 januari 2024

Prima voor elkaar

T. Poppe
31 december 2023

Ben al jaren klant maar deze keer was het niet best. De bak nasi deed niet veel onder voor een bak rijst. Te weinig groente, ei en vlees. De bami was een kleffe bak draden. Het vlees was redelijk smaakloos. Dus deze keer geen beste beoordeling, 1 ster.

Arno Liesting
31 december 2023

Sateh erg droog en de pekingeend zonder ook maar enig pitting saus dus ook erg droog verder de waterige soep!! Ik ben als vaste klant beter gewend!!! Sorry maar ben eerlijk!!

Marijke Gehin
27 december 2023

Veel te laat. Eten was lauw. En weer niet goed verpakt. 2 bakjes Soep in in zak, waardoor het niet uit de plastic zak wilde en het onderste bakje omkiepte en in de zak belande. Doe dit in het vervolg in 2 zakjes en zet het bovenop.

B.van Beek
27 december 2023

heel tevreden

petra
24 december 2023

een uur te laat als het zo druk is bel dan de klant even

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De ruiter
21 december 2023

Kip kerrie mega mega zout eten steen koud en rijst verkookt dikke min punten

Speulman
21 december 2023

Eten was niet van beste kwaliteit en lauw, aangegeven dat het tussen 18:15 en 18:30 bezorgd moest worden maar bezorger was er pas 3 kwartier later! Slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Zande
21 december 2023

Prima knapperige loempia

K.schreur
20 december 2023

Online besteld en betaald. Super makkelijk. En natuurlijk lekker eten.

Lou
20 december 2023

Goed eten, en snelle bezorging!

Lammy Plat
20 december 2023

Was weer erg lekker en mooi op tijd.

Sebastiaan
11 december 2023

Service was goed, vriendelijke mensen, bestelling ging ook vlot, alleen het eten was een beetje flauw. Verder alles prima in orde.

HZ
10 december 2023
Wim Kuiper
8 december 2023

Eten was lauw. Hebben het direct in de magnetron moeten zetten. Verder goed

Bos
26 november 2023
André
26 november 2023
Anoniem
19 november 2023
Chantal Kielstra
18 november 2023

Het eten was niet warm. De bezorging was wel ruim op tijd.

BART LAGEWEG
18 november 2023
AB
15 november 2023

Eten was prima van smaak. Gevoelsmatig was de vorige keer de bami, nasi, rijst wat beter op temperatuur. Waarschijnlijk moest er meer bezorgd worden in deze rit. De bezorger was ook zichtbaar gehaast.

Struik
13 november 2023

De sauzen waren wat uit de bakken gelopen en het was dit keer niet allemaal warm het smaakte verder goed 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
7 november 2023

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd.

Herman
5 november 2023

Had wat warmer gekunt bij aankomst was de bami lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jonge
5 november 2023

Complimenten! Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Gooijer
5 november 2023

Heerlijke rijsttafel en mooi op afgesproken tijd bezorgd

Jan z
4 november 2023

Helaas voor een andere volgende cliënt werd deze ook bij ons bezorgd we hebben direct telefonisch contact opgenomen met Shanghai waarna deze levering weer bij ons is, afgehaald

Laura
2 november 2023
John van Veen
30 oktober 2023

Heerlijk

AB
30 oktober 2023

Het eten was lekker en de bezorging was prima voor elkaar.

Schilder
30 oktober 2023

Wij hebben een bestelling geplaatst om 17.24 uur. Enige tijd later het bericht dat de bestelling pas tussen 18.25 en 18.40 uur bezorgd zou worden. Uiteindelijk pas tegen 19.00 uur de bestelling ontvangen! Daarnaast bleek de maaltijd ook nog tegen te vallen. In soep is bijna geen vlees te vinden, de sauzen zijn verdund en de extra grote portie nasi viel qua grootte nogal tegen. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Tabus
29 oktober 2023
M. Leger
24 oktober 2023

Te weinig vlees voor teveel geld. Bijna geen kip in de kippensoep. Haaienvinnensoep zat ook geen vlees in. Ik vind het nogal veel geld voor zo weinig vlees/kip. Bezorgservice was netjes. De loempia was wel lekker.

Klazien Groen
22 oktober 2023

Veel besteld. Veel lekker alleen gebakken speenvarken was niet lekker. Veel vlees daarvan aangebrand

Freddy
15 oktober 2023

Lekker eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
14 oktober 2023

Vega loempia ben ik anders gewend ( vaak meer verschillende groente) nu zat er alleen taugé en klein stukje omelet in, niet op smaak gebracht, ook de nasi met babi pangang was mijn partner anders gewend van Shanghai, was t net niet zoals anders En instructies aan personeel met tik over vingers zou ik niet doen waar klanten bij zijn

Stienstra
14 oktober 2023

De bamie was niet erg warm

J. Mosterman
8 oktober 2023

Lekker gegeten maar we vonden dat er te weinig groenten in de nasi en babi pangang zat.

Danielle
6 oktober 2023

Ruim binnen de verwachte tijd geleverd. Warm en prima van smaak!

Gijsbert
25 september 2023

Altijd snel klaar en altijd lekker eten.

Struik
25 september 2023
Herman
25 september 2023

Snel optijd en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
22 september 2023
Harry
17 september 2023
B.van Beek
16 september 2023

Mooi optijd gebracht en het was heel lekker.

Nic Quaedvlieg
11 september 2023

Mooie verschillende gerechten met hun eigen oosterse smaken.

Anoniem
10 september 2023
Dirk Hermse
8 september 2023

heel snel . en lekker

Inne
7 september 2023
Velten
3 september 2023

Het eten was goed en lekker maar de bezorger kon ons vakantieadres niet vinden (ondanks onze goede omschrijving van het adres bij de bestelling) waardoor het eten te laat en daardoor lauw werd bezorgt. Wel een excuses van de bezorger 😉.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
1 september 2023

Een verbeterpunt: besteld via internet, afhaaltijd: 17.00 uur. Toen ik me op dat tijdstip meldde, moest ik nog een kwartier wachten. Het was niet de eerste keer dat de bestelling niet op de afgesproken tijd klaar was.

Roman
16 augustus 2023

Helaas betaald voor kroepoek en een Kipgerecht de kroepoek niet gekregen de rijst van het kipgerecht wel en de kip zelf ook niet gekregen bij de bestelling jammer

Mike Brown
14 augustus 2023

Afhalen bestelling werd 30 minuten later en bij binnenkomst mededeling we zijn nog niet bezig met uw bestelling. De mie met hele kleine en weinig garnalen (leken op Noorse garnalen) was eetbaar en de nasi bevatte zo weinig groente en ei dat het op witte rijst leek. HIER NIET MEER!

Jeanette van Rijn
7 augustus 2023

Prima eten. Maar ik had voor 17:15 besteld. Was nog niet klaar toen ik kwam en toen was het pas half 6 klaar, beetje jammer

Harry
6 augustus 2023

Heerlijk gegeten een aanrader.

Dirk 3
5 augustus 2023

Gewoon uitstekend

Baas
5 augustus 2023

Was erg lekker

Leeuw
2 augustus 2023

Opzich goed gegeten alleen het is wel te merken dat de kwaliteit/smaak minder wordt dan we gewend waren.

Jan
31 juli 2023

Beetje slordige jongen die afleverde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.