Beoordelingen van Shanghai Steenwijk

Recente recensies

5.0
Harry
gisteren

Heerlijk gegeten goede kwaliteit een aanrader netjes op tijd bezorgd Toppi

Yvonne Toet
2 juli 2022

Reeds telefonisch contact gehad omtrent de kwaliteit van de bestelling. Alles was smaakvol behalve de Pansit, die was koud taai en absoluut niet te eten. Het leek of deze in de magnetron even was warm gemaakt. Helaas is na enkele pogingen rechtstreeks de afvalbak ingegaan. Gemiste kans, jammer.

Pietersz
29 juni 2022

We hadden 2 porties pangsit besteld. In de pangsit zat geen vlees. De gebakken banaan en de saté is veel kleiner dan voorheen. De combinatie gerechten zijn ook veel kleiner geworden. Resumerend, niet alleen het geheel is qua hoeveelheid minder, terwijl de prijs omhoog is gegaan, ook sommige gerechten zijn kwalitatief minder geworden.

Kirsten
26 juni 2022

Super eten!!! En enorm snel bezorgd 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
22 juni 2022

Netjes op tijd bezorgd heerlijk gegeten een aanrader.

RE Zitter
19 juni 2022

Snel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna de Keizer
15 juni 2022

Heerlijk gegeten van super verse mihoen met ossenhaas.

Geke
11 juni 2022

Heel fijn dat er bezorgd kan worden en het eten was mooi op tijd en heel lekker.

Arjen
10 juni 2022
Vermaes
6 juni 2022

De loempia was niet zoals een loempia hoort te zijn heb er veel last van gehad en de balletjes waren keihard zo hard dat je erceen ruit kan ingooien en wil je er een klacht over indienen dan verstaan ze geen Nederlands

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
5 juni 2022
Zwart
4 juni 2022

Uitstekend

franklin vermaes
1 juni 2022

Jammer dat ze te vroeg kwamen in plaats van de juiste

M
31 mei 2022

Nasi was erg flauw en leek meer op rijst met heel klein beetje groente, zeer weinig kruiden, wel met ei maar goedkoop smakende en uitziende ham. Ook foe young hai saus miste smaak. Jammer, 't was vroeger smakelijker.

Fam ter Horst
29 mei 2022

Het was niet heel erg heet meer we moesten het nog in de magnetron doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrice van Leeuwen
29 mei 2022

Het eten was niet warm meer, bestelling kan half uur later. De bezorger belde wat ons huisnummer was kon het niet vinden terwijl het goed op het papiertje stond. 2 menu's doorelkaar heen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RE Zitter
29 mei 2022

De kwaliteit is goed. De bezorging ruim op tijd en vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hillie
29 mei 2022

Zeer tevreden

Kees Roth
26 mei 2022

Prima!

Team GGD IJsselland
25 mei 2022

Wederom op tijd geleverd en weer erg lekker. Bedankt namens het team, Harrie Sieders

S.M Pelger
25 mei 2022
S.M Pelger
19 mei 2022
Patrice
18 mei 2022

Lekker eten op de pisang balletjes die waren erg vet anders 5 sterren

J.H.Nijboer
13 mei 2022

Top kwaliteit zoals altijd

J.Bruinenberg
9 mei 2022
Marijke Gehin-Vink
8 mei 2022

De soep was heerlijk. De rest van het eten ook, behalve de babi pangang. Die was wat taai en draderig. En het is wat weinig voor 2 personen. Voordat geld mag er toch zeker meer in de bakjes zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 mei 2022

Snel en precies op tijd bezorgd . Het eten was als altijd prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
7 mei 2022

Altijd lekker vers eten. En snel bezorgd

Martijn
1 mei 2022
Smit
30 april 2022

Het eten was al koud aan het worden

S veltmeijer
30 april 2022

Altijd lekker 🍽

Marvin
30 april 2022

Het eten werd sneller bezorgd dan de aangegeven bezorgtijd wat perfect uitkwam. Verder waren de porties meer dan voldoende en smaakte alles prima.

S.M Pelger
29 april 2022
Alicja
27 april 2022

Het eten was koud en smaakte allemaal hetzelfde was echt een tegenvaller!

E van der Haar
27 april 2022

Normaal altijd heel tevreden over de tjap tjoy . Deze keer was het echter een terleurstelling . Groente was niet gaar en bestond uit veel te grote stukken ui die ook niet gaar was . Ook was het eten al lauw i.p.v . warm .

Annalise
25 april 2022

Dit is bij lange na niet meer de kwaliteit die ik gewend was van hier. Kleinere saté, kleinere loempia’s (zonder saus) en geen groenten door de mihoen. Jammer.

Wendy Verhagen
25 april 2022
Gaal
23 april 2022

Bezorging kwam 1 uur later dan gepland. Kwaliteit is wel eens beter geweest.

J van essen
23 april 2022

Helaas bijna uur moeten wachten.erg vervelend vooral met kinderen. Geprobeerd te bellen werd niet opgenomen.

Struik
19 april 2022
Irma
18 april 2022

Het eten was prima

Freddy
18 april 2022

De babipangang is niet zo als we van jullie gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
18 april 2022

Optijd en goed bezorgt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Hoogwerf Meijer
16 april 2022
Tamara
15 april 2022

Altijd prima in orde en keurig optijd

S.M Pelger
15 april 2022

Goede en snelle bezorging met zoals altijd van Shanghai alles vers en lekker.

Thamara
15 april 2022

De smaak van de producten is altijd goed maar jammer dat de loempia en gebakken bananen in een zakje worden bezorgd. Vooral de loempia word daardoor mega slof.

Deborah
10 april 2022

De kip in de chinese mie met kip was erg zout. Dit was jammer.

Team GGD IJsselland
7 april 2022

Op verzoek vroeger geleverd, inclusief de gevraagde stokjes. Bedankt namens het team, Harrie Sieders

Ingrid Meester
5 april 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd

Jan Hetebrij
3 april 2022

Eten besteld voor 17.30 uur. Werd al gebracht om 17.05 uur. Nasi koud. Tomatensoep koud. Rest redelijk warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudie
2 april 2022
Evenhuis
1 april 2022
Mariëlla
29 maart 2022

Heerlijk gegeten, was onze 1e bestelling hier (afhaal) en wij komen zeker terug.

Marga weber
27 maart 2022

Het eten was smaakloos. Er waren geen kruiden toegevoegd. De loempia was alleen taugé zonder smaak. Jammer dit kende wij niet van jullie.. hoop dat daar de volgende keer op gelet wordt

N
26 maart 2022
John bijlard
26 maart 2022

Echt niet goed !

Margriet
25 maart 2022

Prima!

Anita
25 maart 2022

Zo als altijd heel lekker ook een snelle bezorging

Frans
25 maart 2022
Marijke Gehin
25 maart 2022

Het eten was beter dan voorheen. Het lijkt alsof er een andere kok in de keuken staat. Het vlees is lekker mals en de smaken waren heel goed. Mag alleen wel wat warmer zijn. Maar dat zal wel komen door de bezorging. De bezorging is verder ook zeer goed.

Marianne Otten
22 maart 2022

Altijd van prima kwaliteit en bezorging op gevraagd tijdstip! Onze vasr chinees restaurant om af te halen of laten bezorgen.

ria gijsman
21 maart 2022

het eten was koud de bezorger had aangegeven dat er wat saus door de kroepoek zat maar er zat overal saus je kon niet fatsoenlijk uitpakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Toet
21 maart 2022

Alles perfect maar de nasi leek meer op rijst. Graag puntje van aandacht. L

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
20 maart 2022
Nina
19 maart 2022

Eten was goed, maar moest erg lang op bestelling wachten. Mensen die in de zaak bestelden en betalen hadden hun bestelling eerder dan een bestelling en betaling online. Misschien de online bestellingen beter organiseren....

van Luinen
14 maart 2022

Het was allemaal heel lekker.

van Dijk
13 maart 2022
Lammy Plat
13 maart 2022

Het eten was prima en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winters
6 maart 2022

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenderman
6 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
6 maart 2022
Els Gooijer
6 maart 2022

Heerlijk, en best snel geleverd

Maritt van de Bult
6 maart 2022

Het eten was zoals altijd prima. Helaas ontbraken de bestelde mini loempia’s. De volgende keer ga ik mijn bestelling ter plekke controleren, want dit was niet de eerste keer dat onze bestelling niet compleet was.

esther
4 maart 2022

Zat meer smaak aan dan de vorige keren. We zieden tegen elkaar, we proberen het nog 1x. Nu was het lekker.

Ria
3 maart 2022

👍

Nijenhuis
1 maart 2022

Snelle levering en hele vriendelijke bezorger.

Martijn
28 februari 2022
A vos
27 februari 2022
Martin
26 februari 2022
.
26 februari 2022
Helga Van leeuwen
17 februari 2022

Koe you luk was zeer taai (hard) de rest was super bereid

Ilmer
13 februari 2022

Prima voor mekaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantine
9 februari 2022

Heel lekker!

Gert Slendebroek
6 februari 2022

Het eten was helaas te koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy vd Handel
4 februari 2022

het eten was op tijd en lekker. ik had bij de opmerkingen netjes gevraagd om 4 bakjes sambal, helaas zat er maar 1 bij

Harry de Jager
3 februari 2022
Edwin vd meulen
31 januari 2022

Online om 17.40 besteld tijd van ophalen 18.30 uur om 18.55uur was het eindelijk klaar na klacht waarom het zo lang duurde .als het noi druk was in het restaurant begrijp ik het volkomen ,maar daar was zondag geen sprake van .het was zeer slechte communicatie daar onderling.( het eten was prima lekker geen klachten over )

Bos
31 januari 2022
henk-Jan
29 januari 2022

heerlijk gegeten! We hadden een Indische rijsttafel voor 2 personen. het was zo lekker en zo veel! morgen eten we er nog een keer van!

W
29 januari 2022

Warm, smakelijk en ruim op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Helmich
28 januari 2022

Aanbellen als je voor de deur staat e de basi was erg klonterig erg jammer

Bart Pardijs
26 januari 2022

Bestel al jaren bij jullie en is altijd goed....alleen dit keer was de babi pangang niet krokant en slap...en de mini loempia's hebben we niet opgegeten..weinig smaak en heel papperig...

Ha coenderman
25 januari 2022

Wij hebben heerlijk gegeten

Els Gooijer
21 januari 2022

Heerlijk gegeten

Baas
20 januari 2022
Keuning
18 januari 2022

bezorging prima op tijd en het eten was heerlijk!!

Kist
16 januari 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
14 januari 2022
Dirk Spin
14 januari 2022

Een woord........Super, zeker voor herhaling vatbaar

Marlet
13 januari 2022

Het eten was lekker, maar iets te zout

Pieter
10 januari 2022

Sajour boontjes uit blik waarschijnlijk en veel teveel ui in de tjap tjoy. Allles te zout en de kroepoek in 100 stukjes.

Henriette
10 januari 2022

Ik vond de loempia te waterig zat weinig smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan F. Spier
10 januari 2022

snel en goed

Geke
10 januari 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging prima op tijd. Top!

Nienke te Vruchte
9 januari 2022

Lekker eten, met alles erop en eraan. Prettig bestel proces en netjes op de hoogte gehouden van de afhaaltijd.

Gerald Koele
9 januari 2022

Ioempia was koud en zacht en klef. De Kroepoek welke ik had besteld was niet eens aanwezig.

Jack
9 januari 2022

Vers, lekker, smaakvol!

Lammy Plat
8 januari 2022

Zoals ik gewend ben was het allemaal weer uitstekend verzorgd.

Anita van der Velde
6 januari 2022

Loempia's verpakken en opsluiten in een papieren zak is echt het slechtste idee wat jullie hebben. Ze waren net volgelopen olietankers waarbij de "korst" vastplakken aan de zak. Echt niet lekker gegeten.

Groenendijk
3 januari 2022

Het eten was lauw en erg vet. De porties zijn kleiner dan bij de vorige eigenaar maar wel in prijs gestegen 🤔. Het afhaalmoment was ECHT slecht, nog bijna 50 minuten binnen mieten wachten eer het klaar was, zou om 18uur klaar zijn !!

Jeffrey
2 januari 2021

Een min punt was zeker we konden om 17.45 de bestelling ophalen...maar dat dat werd pas om 18.15 dat me man het mee kon nemen dat vindt ik een hele slechte service en dan kom je thuis dan is het eren ook nog lauw bah bah

Anno
2 januari 2021

Helaas 2 sterren , de porties eten waren dit keer wat aan de kleine kant voor een indische/chineese rijst tafel voor 2 personen en jammer genoeg al lauw tot koud bij bezorging . En de patat was al zo slap als een vaatdoek , het bakje mayonaise zat open gesprongen in de zak , zodat alles onder de mayo zat . Dit is niet zo als wij gewend zijn van shanghai. De bestelling werd rond de doorgegeven tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tatjana
2 januari 2021
hoogveld
29 december 2021

Helaas was de bestelling koud geleverd. Er was maar een deel van de gebakken bananen geleverd. De fou yong hai had in de tas gelekt en de babi pangang was zo droog dat het niet te kauwen was. De smaak was ook niet wat je ervan verwacht. De prijs-kwaliteit verhouding loopt dus echt ver uit elkaar

J.Bruinenberg
27 december 2021
Bouwmeester
25 december 2021

Netjes op tijd en kwaliteit van het eten was goed ook waren de porties erg goed

Sinie Krist
25 december 2021

Onze bestelling was niet compleet, ik heb gebeld maar ze waren van mening dat het niet zo was na een tijd aan de telefoon gehangen te hebben, heb ik afgesloten met breng gewoon het ontbrekende gerecht hoe moeilijk kan het zijn! Nu was mijn eten inmiddels koud en was in de veronderstelling dat het gebracht zou worden. Het is niet gebracht, geen excuus niets van dat al….. Voor mij hebben ze afgedaan….

de Jager
20 december 2021
Lidy
19 december 2021

Al 25 jaar super tevreden ! Perfect klaar gemaakte gerechten en prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
18 december 2021

Top restaurant.. echt een aanrader !!

meekhof
13 december 2021
Jente Muis
13 december 2021
Sandra
12 december 2021

Vocht was erg uit de verpakking gelopen wat een beetje een zooitje gaf. Eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelvin
12 december 2021

Alles was goed miste alleen 1 satesaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
12 december 2021
Els Gooijer
10 december 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

W.Bult
10 december 2021

Het was helaas de laatste keer dat we besteld hebben: de bezorging was voor de tweede keer achtereen veel te laat waardoor het eten niet warm meer is. De beslagjes om de garnalen en Koe yu Luk zijn de laatste tijd veel te zacht en dik. We missen de vlotte bezorging en kwaliteit die we gewend waren.

D de vries
5 december 2021
Gijsbert
5 december 2021

Beste eten van Steenwijk! Altijd goed!

Jolkie
2 december 2021

Het was weer heerlijk en goed verzorgd

Jeannet
28 november 2021

Loempia was smakelijk maar niet warm genoeg. Babi pangang en nasi goed van smaak.

wim
28 november 2021

Lekker, ruim voldoende en erg snel bezorgd. Zeer tevreden.

Elisabeth
28 november 2021

Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Tjap tjoy vega altijd super lekker, nu flauw en vnl tauge. Pa Tam Ba Ap, flauw en saai van smaak. Eigenlijk gold dit voor alles. Ook drie loempias waarvan 1 veg besteld maar allemaal vega ontvangen. Weinig zorg deze keer voor smaak en afwerking bestelling. Ben ik niet gewend van Shanghai.

Dirk Spin
27 november 2021

Snel en goed warm en lekker

Mieke V Zutphen
22 november 2021

Alles prima en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bramsen
20 november 2021

Niets op aan te merken. Het eten was er snel en smaakte super.

J. Smelik
19 november 2021
V.Marle
18 november 2021

Vaak wat opgehaald, nu laten bezorgen. Netjes wordt er aangegeven hoe laat de bezorging is en die komt mooi op tijd

Willem van Beek
17 november 2021

Het eten was koud

Jannie Veltman
15 november 2021

Smaak was prima maar het was niet meer warm. We hebben het weer lekker warm moeten maken in de magnetron

Helmich
14 november 2021

De nasi was lauw bijna koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donny Van Der Veen
12 november 2021

Bami en nasi was super droog ook kip ketjap was niet echt naar mijn smaak

Mk
10 november 2021

Kip sate was heel erg droog. Daar hebben we niet van genoten. Was niet fijn. En zijn we ook niet gewend van jullie.

Boonstra
9 november 2021

Super lekker zoals altijd

Beugelink
7 november 2021

Vlotte levering, keurig verzorgt. Niets dan complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weber
6 november 2021

16.00 u besteld . Bezorging zou om 17.05u plaatsvinden kwam helaas pas om 18.00u. Verder eten prima..

Karin ten Wolde
4 november 2021

Heerlijke rijsttafel, bezorging op tijd. Kortom top!

De jong
1 november 2021

Na jaren te bestellen en goed eten met fijne klantvriendelijkheid te krijgen, hadden we nu een bestelling die we niet van u gewend zijn. Het was lauw en het hele gezin had last van maagzuur en oprispingen (5 personen) .

Gabi
31 oktober 2021

Ik bestel heel vaak en nooit een problem had maar deze keer weet ik niet wat was de problem maar na half uurtje later dan de bezorgmoment heb ik gebeld om te vragen over de bestel status en geen duidelijk antwoord gekregen.Na een andere half uur te wachten eindelijk de bezorger was bij de deur.Het was niet prettig zo lang wachten maar zeg ik een keer kan het gebeuren en blijf ik nog steeds een klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nellie Mol
29 oktober 2021

Bestelling zou om 18.30 bezorgd worden, was er om 19.15, daardoor erg weinig tijd om te eten omdat wij om 19.30 weg moesten, erg jammer

Kelvin
25 oktober 2021

Duurde heelal erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.deJonge
24 oktober 2021

Tijd wat was doorgegeven klopte precies eten goed en vriendelijk personeel.

Hennie Greveling-Mulder
24 oktober 2021

Hetwas weer heerlijk. Goede service en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

Marjan
23 oktober 2021

Eten als vanouds erg lekker en voldoende, sneller klaar en bezorgd dan mailtje vermeld, vriendelijke bezorger

H.Koppers
23 oktober 2021

Kwaliteit was goed maar bezorgen vond ik wat lang duren. Ongeveer 70 minuten

Weijdema
19 oktober 2021

Prima op tijd en warm bezorgd. Pittige saus was niet pittig, verder alle gerechten erg goed.

P
17 oktober 2021

Het eten was niet heel warm, terwijl we bij het afhalen nog moesten wachten en maar drie minuten in de auto moesten rijden naar huis

Doornbos
16 oktober 2021

Was zeer laat bezorgt vanwege de drukte. Maar uiteindelijk heerlijk gegeten.

H.D van der Zwaag
15 oktober 2021

Voor de tweede maal was het eten niet naar tevredenheid. Te vet banaan te slap en koud de loempia’s en kou lou juk. Vindt het erg achteruit gegaan,

Fred
12 oktober 2021

mooi op tijd geleverd

B. Lotze
11 oktober 2021

Keurig bezorgd, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry de Jager
11 oktober 2021
Susan
8 oktober 2021

Top, smakelijk en op tijd en meer dan genoeg

Ria
3 oktober 2021
Melissa
3 oktober 2021

Bezorging was super snel. Helaas was het eten wel koud beetje jammer. Extra moeten opwarmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huisman
3 oktober 2021

Was heerlijk, fijn dat glutenvrij mogelijk is!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
2 oktober 2021

Heerlijk eten!

D Harsevoort
30 september 2021

Was weer 👍

Marc
28 september 2021

Eten vlot bezorgd door vriendelijke dame voor een schappelijk bedrag. De babi pangang was wel een tikje aan de koude kant en miste crunch. Verder was het eten prima in orde.

Janaika Hooi
28 september 2021

Eten was heerlijk en bezorging super snel

Leo Roodakker
25 september 2021

Perfect geregeld. Vlot, heerlijk en warm.

Bruins
25 september 2021

Prima eten, we hebben er heerlijk van gegeten. online bestellen en betalen is een extra gemak. Eten stond op de exacte tijd klaar.

Beute
24 september 2021

Weer prima voorme kaar

kaya
22 september 2021
Manden
20 september 2021

Koud saus dun waterige

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
19 september 2021

Patat was heel slap, frikandel veel te donker bruin gefrituurd, weinig smaak aan het eten, pudding broodjes droog, gebakken benamen zuur; kortom de kwaliteit viel tegen en we hebben helaas niet lekker gegeten. Gemiste kans!

Gerlof de Jonge
19 september 2021

Makelijk online besteld. Klaar op de aangegeven tijd. Het was zeer lekker! Verbeterpunt: Op jullie site meer foto's bij de gerechten. Volgende keer komen we weer bij jullie! Dankjewel

B.van Beek
19 september 2021

Heel tevreden en verschillende gerechten besteld , de bezorging was ook mooi op tijd.

Kool
18 september 2021

Prima optijd en heel erg lekkere rendeng

Anoniem
14 september 2021

Echt heel slecht. Meer dan 2 uur gewacht

Bruinenberg
13 september 2021
Gijs
12 september 2021

Altijd goed eten en op tijd klaar

Kees Bos
12 september 2021
Hennie Greveling-Mulder
10 september 2021

We hebben heerlijk gegeten het was super 😀 Een aanrader ziet er keurig uit en de temperatuur geweldig.

Cindy
7 september 2021

Zeer nette service en het eten is lekker

Fam Postmus
6 september 2021

Bezorging keurig op tijd, eten was heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie Epping
6 september 2021

Ik zou een verrekening krijgen ivm vorige keer iets niet geleverd , niet gebeurd

Susanne
4 september 2021

Het eten was er eerder dan verwacht. Ook wel eens een keer fijn.

Nickole
2 september 2021

Altijd erg lekker maar vandaag was het erg slecht. De ketjap kip zaten stukken vet in en de babi pangang was koud

Ada
30 augustus 2021

Smaak was goed maar weer niet warm, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Bos
25 augustus 2021

Online bestellen is overzichtelijk. Bezorging was vlot. Het eten was goed, maar er zat weinig smaak aan. In het verleden waren de gerechten meer spicy/kruidiger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R van Hien
23 augustus 2021

houden zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
22 augustus 2021

Varkenshaas in kerrie saus zat weinig smaak aan jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Bouwknegt
22 augustus 2021

Het eten was top voor elkaar en meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

---
21 augustus 2021

Het eten was warm

J.Bruinenberg
21 augustus 2021
Kees Roth
21 augustus 2021
Nickole
21 augustus 2021
Anoniem
15 augustus 2021
B.van Beek
14 augustus 2021

Heel snel gebracht en het eten was heerlijk.

R.J. Huisman
12 augustus 2021

Garnalen en koe loe yoek smakeloos

Vos
8 augustus 2021

Loempia kwam in een papieren zak,was week heel er jammer. En amateuristisch .

Theresia
6 augustus 2021

Perfect

X
6 augustus 2021
Sonja
4 augustus 2021
Nickole
3 augustus 2021
Meri
1 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Bezorging net als altijd heel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhagen
1 augustus 2021
t. vd Handel
1 augustus 2021

eerst altijd goed, de laatste tijd babi pangang saus te veel gember in, niet lekker meer. vandaag loempia, helemaal zacht en kapot en flauw, de tomatensoep was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda Versluis
31 juli 2021

Het was lauw en niet lekker

B.van Beek
30 juli 2021

De Mihoen was heel goed,alleen de garnalen waren te hard gebakken.

Ptr T
29 juli 2021

Eenvoudig bestelling plaatsen, vlotte levering en smakelijk eten

D Bijker
26 juli 2021

het was minder lekker dan anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaui
25 juli 2021

Het eten hebben wij opgehaald maar toen we het op de borden deden was het koud. Viel heel erg tegen heb niet genoten van het eten.

Jan hetebrij
25 juli 2021

Combi gerecht besteld. Met babi pangang en kip kerrie. Alleen de de kip was er over heen gevlogen. 2 stukjes kip er in. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baas
25 juli 2021

Keurig op de gevraagde tijd bezorgd, top! De smaak … vlees was erg droog en de koe loe yuk was echt heel heel erg droog, heel jammer… de nasi en bami was prima en de tjap tjoy was lekker. De zha seu kau viel wel in de smaak maar de pangsit minder. Bedankt voor de snelle en de gewenste tijd te bezorgen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helmich
25 juli 2021

De nasi was erg plakkerig en de bami ramos zat een raar smaakje aan de mini mini loempiatjes waren wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jolkie
25 juli 2021

het was weer lekker veel en goed verzorgd en vriendelijke bezorgster

Maarten
25 juli 2021

Het eten is Heerlijk. Wel was de bestelling bijna en half uur te laat.

Han
23 juli 2021

Precies op tijd bezorgd. Sate is werkelijk, mmmmm

C. Vermaas
19 juli 2021

Mihoen Singapore was redelijk, alhoewel ik betwijfel of het eea wel vers was. De rendang was echt vies, kleefde aan elkaar van de gelatine oud. Nasi ben ik beter gewend. Babi pangang was redelijk. Kortom na een jaar geen cihinees gegeten te hebben gaan we weer een jaar wachten.

Struik
18 juli 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilmer
13 juli 2021

Heerlijk gegeten! Levering niet helemaal conform de bestelling !maar reeds contact over gehad en naar tevredenheid opgelost!

Sandra Wessels
10 juli 2021

Heerlijk gegeten. En werd super op tijd gebracht.

Erwin
4 juli 2021

Online besteld en betaald. Daarbij een afhaaltijd gekregen wanneer het eten klaar zou zijn. Helaas 20 minuten kunnen wachten voor het klaar was. Dit is overigens niet voor het eerst. Geef even gewoon bericht als het uitloopt. Contact gegevens zijn bekend dus kleine moeite. Eten was goed,vandaar de ster

Otten
3 juli 2021

We kregen iets anders dan besteld, verder wel lekker gegeten.

franklin en elvera
2 juli 2021

bezoring was te vroeg en bij de babi pangang smaakte het aangebrand

de Jager
2 juli 2021
Marga weber
30 juni 2021

Eten was heerlijk en mooi op tijd bezorgt. Zeer tevreden

Bos
27 juni 2021

Mooi opties en heerlijk 👍😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

franklin en elvera
24 juni 2021

bezorging was vroeger dan aan gegeven en er zat in de bami grote stukken ei

Hoekstra
23 juni 2021

Keurig op tijd, warm en lekker!

Hillie
23 juni 2021

uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruinenberg
20 juni 2021

Prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica Wagter
20 juni 2021

Helaas vonden wij het tegenvallen. Onder andere de koe lou you en mihoen was niet lekker.

Peter
20 juni 2021

Eerder was het altijd heerlijk. Nu absoluut niet. Garnalen leken wel niet gaar, of in magnetron opgewarmd.

Fran
16 juni 2021

Was goed, lekker ,voor herhalingen vatbaar

Laura
16 juni 2021

Altijd heerlijk eten en super vriendelijk personeel!

Gerard
14 juni 2021

Goed als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
13 juni 2021
Remco
12 juni 2021

Supersnel en super lekker

franklin en elvera
11 juni 2021
Bernadet Bruinenberg
11 juni 2021

Super snel bezorgd. Heerlijk gegeten. Porties zijn prima.

Dolstra
10 juni 2021

Het eten was heerlijk zoals altijd het was alleen erg jammer dat ik nog een kwartier moest wachten voordat mijn bestelling gereed was. Voordeel van bedtellen moet zijn dat je het gelijk kan afhalen.

F. Damen
9 juni 2021

Het was een verrassing voor mijn ouders en die hebben me laten weten dat ze heerlijk hebben gegeten.

Ricardo
8 juni 2021

Top geregeld snelle bezorging goed eten👍👍

Henk Oudebeek
6 juni 2021

Het was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel Bijl s
6 juni 2021

Super verzorgd net als altijx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manden
6 juni 2021

Soep niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoi
6 juni 2021

Bezorging was veel te laat helaas..

G de Jong
5 juni 2021

Ik vond het wel wat raar dat als je online besteld 5 uur voor afhaal moment dat het eten dan niet klaar is als je komt en je alsnog 15 minuten moet wachten. Dan zie je mensen die gebeld hebben het eten direct meekrijgen. Plus alle bezorg oaketten gingen als zoete broodjes? Voelt alsof de bel en bezorg klamnteb vooor gaan en de online bestellingen op tweede plan komen of vergeten worden?

John
5 juni 2021

precies op de besteltijd bezorgd! heerlijk ervan gesmuld. uiterst tevreden!

Spijker
5 juni 2021

Supersnelle bezorging, zelfs een kwartier eerder dan aangevraagd!

Dirksen
4 juni 2021

Heel tevreden, lekker gegeten

Muurling
2 juni 2021

Het eten was heerlijk.👍

J.Bruinenberg
30 mei 2021
Meri
28 mei 2021

Verrukkelijk!!! De kok van mijn laatste bestellingen is een topper! Heerlijk babi spek...zo knapperig bros! En zijn miehoen is om je vingers bij op te eten. De foe yon hai was ook zalig!!!

Spijker
27 mei 2021

oa Loempia's besteld, zaten per stuks verpakt in een papieren zakje waar het vet uit droop. Loempia's helemaal in elkaar in elkaar gedrukt bij de rest van de bestelling. Verder niet goed warm bij afleveren. Jammer, normaal altijd goede kwaliteit!

Mark
25 mei 2021

Heerlijk gegeten! Snelle levering

Marion
25 mei 2021
A.Zwiers
24 mei 2021

De bestelling was behoorlijk koud niet zo goed als de vorige keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea
23 mei 2021

Keurig geregeld

De Jonge
22 mei 2021

Perfect.

Hillie
19 mei 2021

Zelfs 3 kwartier te vroeg bezorgd

Ina P
17 mei 2021

Het was weer heerlijk Bezorging ook perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ellen
17 mei 2021

Ik heb 3x een indisch-chinees rijsttafel besteld. Wilde dit ook apart hebben. Helaas kwam het als 1 grote portie binnen. Heb serieus het idee dat het minder is dan waar ik recht op heb. Volgende keer maar alles apart bestellen met 5 minuten tussen pauze er tussen. Verder zaten er veel botjes in de babi pangang. ben ik niet van ze gewenst. Jammer.

Lammy Plat
17 mei 2021

Het was weer lekker en goed in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Kooij
17 mei 2021

Ik heb ook al gebeld, saté was zo goed als koud. Bij nader inzien viel de gehele kwaliteit tegen. Ik ben misselijk geworden, dat resultaat viel gelukkig mee!! ☺️ Helaas… niet de maaltijd die wij van jullie gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beugeling
16 mei 2021

De bestelling zou rond 18.35 komen maar was er al om18.05.Het was niet erg warm .Weet niet wat de bezorger allemaal had gedaan onderweg maar de kipkerrie had behoorlijk gelekt.De andere bakjes zaten er helemaal onder.Weet niet hoor een half uur eerder bezorgt en dan nog niet warm?

van Buiten
16 mei 2021

Het omhulsel van de loempia was helemaal zacht

Meri
16 mei 2021

En weer heerlijk gegeten . Snel bezorgd en t eten erg lekker. Ik zat te knoeien met de volle spaarkaart en kreeg meteen een belletje van t restaurant. Keurig afgehandeld!

Kees
15 mei 2021
Erwin
14 mei 2021

Van tevoren besteld en betaald. Afhaaltijd gekregen, 18:15. Bij aankomst om deze tijd geen maaltijd klaar. Ruim 20 minuten moeten wachten. Ook iemand die voor mij was moest wachten. Dat had ik liever van tevoren geweten. Telefoonnummer en mailadres heb ik moeten opgeven bij bestellen, dus ik ben bereikbaar. Wachten in de wachtkamer was overigens corona proof. Stoeltjes netjes op 1.5 meter. Dat was dan weer wel goed. Liever even contact wanneer bestelling niet optijd geleverd kan worden. (langer dan 15 minuten)

R. van Elteren
12 mei 2021

Soep was niet lekker. De rest was redelijk. Wel ruim genoeg eten.

Gerard
10 mei 2021

uitstekend zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.C. van Luinen
10 mei 2021

slechte beoordeling want het verkeerde werd geleverd i.p.v 133 heb ik 132 gehad. Heel erg vervelend want ik lust geen kerrie

K. Dijkman Gaucan
10 mei 2021

nog goed op tijd bezorgd (ondanks moederdag) telefonisch al gewaarschuwd dat het wat later werd,maar lekker warm afgeleverd en zeer goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j.c. van dijk-jansen
10 mei 2021

alleen werd er geen kroepoek bijgeleverd terwijl dit wel op de bestelling stond. verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruinenberg
10 mei 2021

Jullie hadden het druk daarom werdt de bezorging later gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Bruggen
10 mei 2021

Reden van 1 ster minder: de loempia en garnalen waren nogal taai. Ik had het idee dat ze al eerder gefrituurd waren, en daarna weer opgewarmd. Normaal gesproken zou dit knapperig moeten zijn. Verder heerlijk gegeten hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 mei 2021

De kwaliteit was zonder meer goed,bezorging voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.