Beoordelingen van Shanghai Steenwijk

Recente recensies

4.0
Tes
gisteren
Monique
gisteren

Lekker maar porties zeker 1/3 kleiner dan verleden jaar, niet fijn als je visite hebt.

Sto
gisteren

Een deel van het eten was lauw. Helaas zijn wij ziek geworden van het eten vanacht/ochtend/nu. Ik bestel hier nooit meer en wens geld terug.

Meri
30 maart 2023

Heerlijk gegeten! Loempia was super knapperig. Bezorging een half uur eerder dan verwacht. Top allemaal!

RL
27 maart 2023

Vlees was heel vet met een vreemde smaak en de nasi was bijna witte rijst

Herman
27 maart 2023

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
24 maart 2023

In de ossenhaas in zwarte bonensaus zat bijna geen vlees.

Carola Redegeld
22 maart 2023
Klop
20 maart 2023

Niet warm. Beduidend minder. Geen kroepoek sambal. Slechte kwaliteit ham. Te kleine porties voor dit geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
19 maart 2023
Linda Duiven
18 maart 2023

Kwaliteit van het eten was prima. Echter wel een aandachtspunt, online besteld en aangegeven dat ik 18.15 uur de bestelling wilde ophalen. Op tijd in het restaurant en vervolgens nog 20 minuten moeten wachten voordat de bestelling klaar was. Vind dit absoluut niet correct. Ik geef niet voor niets een tijd op om af te halen. Zelfs klanten die later binnen kwamen en ter plekke bestelden waren eerder met de bestelling vertrokken.

Wendy
15 maart 2023
Chris Oosterveld
14 maart 2023

Zoals gewoonlijk goed en snel bezorgd.

B.van Beek
13 maart 2023
Scheper
12 maart 2023

Ik vind dat de kwaliteit van de maaltijden achteruit gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
12 maart 2023

Er zat weinig smaak aan het eten jammer vorige keer was dit niet zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjallie Huisman
12 maart 2023

De bezorger besefte zelf al.dat de bestelling niet compleet was. Hij bracht even later de rest, Dat is positief. De gerechten zijn niet warm genoeg, ik moest ze eerst in de magnetron opwarmen. Ze zijn wel lekker, dat moet gezegd worden. Wat me heel erg verbaast, is dat de kortingscode niet werkt. Die code kreeg ik per mail, maar toen ik die aan mijn bestelling wilde toevoegen en zo 5 euro korting zou kunnen krijgen, was die code niet meer geldig, Vreemd, ik kreeg die code een paar minuten voor mijn bestelling. Tja...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BS
12 maart 2023

Eten was op zich wel lekker, maar ik moest het alsnog in de magnetron opwarmen, tijd tussen bereiding en bezorging was dus te lang.

Imer
10 maart 2023

Vond het beneden het peil wat ik geweld ben. Babi pangang, de saus was zeer dun , beetje waterig, vlees was slap en niet krokant, bijna geen groente onderin. Ben veel beter gewend!

Anneke Bos
10 maart 2023

Het eten is zeer smakeloos. Ik mis de vorige kok!

Robin
9 maart 2023
Peter
6 maart 2023

Wederom was het eten niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuinstra
6 maart 2023

Misschien zou het iets warmer mogen,maar het was verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
4 maart 2023

Netjes op tijd geleverd en was heerlijk. Top

Martin Schurer
26 februari 2023

Staat klaar op de afgesproken tijd

koop dijkman-gaucan
26 februari 2023

het was weer zeer lekker e de bezorging was ook netjes en vriendelijk en op tijd.

De jonge
23 februari 2023

Was weer top

van Beek
20 februari 2023

Bami rames was waterig en er heeft wel eens meer vlees ingezeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim
19 februari 2023

2 uur en 10 min. Op het eten gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wardenier
19 februari 2023

Bestelling 3 kwartier te laat, en koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
13 februari 2023

Super snel en heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
12 februari 2023

De porties worden steeds kleiner en de prijzen hoger. Bestelling werd niet warm bezorgd, en omdat de bezorgkosten bijna €3,00 zijn verwacht je toch wel een goede warme maaltijd aan huis! Ook geen vriendelijke bezorger. Héél jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannet Mosterman-Veen
5 februari 2023

Ik had aangegeven dat we het eten goed heet wilden hebben. Helaas lauwe nasi.

Gijsbert
5 februari 2023
Harry de Jager
5 februari 2023
Anita
5 februari 2023

Super geregeld

Lidy
4 februari 2023

Bestelling zelfs een half uur eerder bezorgd dan verwacht👍 En zoals altijd perfect bereide maaltijden😋

Vermaes
2 februari 2023

Te laat bezorgd en het was koud

Marijke Gehin
30 januari 2023

Het is een waardeloos restaurant. Als je het laat bezorgen moet je 3 uur wachten voordat je je eten hebt. Dus dan maar ophalen. Om 16.30 besteld en gezegd dat het om 18.00 klaar moest staat. Kom je om 18.00 om het op te halen, blijken ze nog niet eens begonnen te zijn met mijn bestelling en waren dat ook nog niet van plan ook niet toen ik er was, want iedereen die binnenkwam en aan de balie bestelde ging voor en liep binnen 5 minuten met zijn bestelling weer naar buiten. Na een kwartier ben ik naar de balie gegaan, waar 2 meisjes staan, en gevraagd waar mijn bestelling bleef. De eigenaares kwam erbij en toen werd mijn bon naar de kok gebracht anders was er nog niet aan begonnen. Toen ik daar boos om werd lachten de meisjes achter de balie mij recht in het gezicht uit. Ik zei" respect voor de klant is ook ver te zoeken hier". Zelfs de eigenaresse kon bijna het lachen niet inhouden en deed hier ook niets aan. Na 20 minuten kreeg ik mijn eten. Thuis gekomen ontdekten we dat ze 2 bakjes

Struik
29 januari 2023

Het eten was heerlijk ik had 4 mini loempia’s besteld zaten er maar 3 in 😳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
29 januari 2023

Heerlijk gegeten en hele snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vermaes
28 januari 2023

Wordt te laat bezorgd en de eigerecht was zuur.

Lammy Plat
28 januari 2023

Weer heerlijk gegeten, prima kwaliteit.

Martine
27 januari 2023

Eten was wel goed van smaak. Ik vond het wel erg jammer dat er geen saus over de koe loe yuk zat. Daardoor was het erg droog. Ook zou het fijn zijn als er een bakje sambal bij geleverd zou worden. Tip ihkv bezorging: laat de bezorgtijd weten bij het bestellen in plaats na betaling in de bevestigingsmail

Bert
24 januari 2023

Eten was goed en voldoende, bestelling was op tijd klaar.

Klazien Groen
23 januari 2023

Ik had een kortingcode van jullie gekregen maar deze werkte niet. Jammer

Lammert
23 januari 2023

Het eten was goed , al waren ze wel de kroepoek vergeten. Ook was het deze keer exceptioneel laat. Het eten werd een uur later gebracht dan vooraf aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetebrij Jan
23 januari 2023

Online besteld. Bij binnenkomst gemeld. Maar mensen die telefonisch hadden besteld waren eerder aan de beurt. Na lange tijd maar weer eens gemeld dat we er waren om bestelling op te halen. Eindelijk mee gekregen. Beter telefonisch bestellen dan online.

Marijke Gehin
22 januari 2023

Soep was te dun en haast niet gevuld. Meer pasta dan iets anders, plus vlak van smaak. Lijkt wel of het eten steeds minder wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim Moolenaar
22 januari 2023

Ik had nog nooit besteld bij Shanghai, en het eten was uitstekend, de bezorging was er 7 minuten voor tijd aanwezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes vranken
22 januari 2023

Erg lekker, en goed warm Mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

franklin
22 januari 2023

ze hebben moeite met lezen je geeft aan geen atjar en toch doen ze atjar er appart bij in een zakje en die is geknapt waardoor de de atjar door de hele tas heen zat. terwijl mijn vrouw niet tegen kool kan waar door zij niet mee kon eten erg jammer dit

Patrice
21 januari 2023

Het eten was net als altijd goed! De tijd vanaf bestelling tot levering 1 uur en 25 minuten, zou half uur zijn!

thijs stienstra
21 januari 2023
G. Knol
21 januari 2023

Prima voor elkaar!!!

Cees
17 januari 2023

Alles dik in orde!

Emile Meijer
15 januari 2023

Eten was als vanouds erg goed. Bezorging mooi op tijd.

De Groot
13 januari 2023

Eten op tijd bezorgd. Was prima in orde en smaakt erg goed

S veltmeijer
8 januari 2023

Smaakloos duur potje champignons niet te vreten

Vermaes
8 januari 2023

Jammer dat er geen sambal bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lammy Plat
5 januari 2023

Was weer prima voor elkaar.

Chris Oosterveld
3 januari 2023

Snelle bezorging, en het heeft goed gesmaakt

johan
2 januari 2023

Prima gegeten ze waren alleen de kroepoek vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
1 januari 2022

Genoten van de heerlijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vermaes
1 januari 2022
E Boersma Aalderson
1 januari 2022

Wij vonden het heel smaakloos,de koe you loek balletjes waren droog ,en amper saus Nee ,wij hebben niet lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

koop dijkman-gaucan
28 december 2022

we hebben er twee dagen heel lekker van gegeten!!!

franklin en elvera vermaes
26 december 2022
ac bijker
26 december 2022

dit keer was het slecht geen smaak aan koud en de kippensoep was water met beetje groente denk dat dit komt door feestdagen wel jammer van het geld

Van looij
25 december 2022
Sieka Tigchelaar
24 december 2022

Was weer super voor elkaar

Raijmakers
23 december 2022

Eten was erg lekker! Bezorging vond ik alleen erg tegenvallen. Eten besteld voor bezorging om 18.00 uur. Pas 18.15 komt er een mailtje dat de bestelling onderweg is. Vanuit steenwijk naar locatie is ongeveer 10 minuten rijden. Na 20 minuten gebeld; ja het is erg druk, hij is onderweg. Uiteindelijk komt bezorger pas om 18.50 uur aan op locatie. Bijna een uur later dan het tijdstip waarvoor ik had gekozen. Kan natuurlijk gebeuren dat het druk is, maar als het bijna een uur later wordt zou het wel netjes zijn als er even wordt gebeld om dit te melden. De honger was grotendeels voorbij nu

Harry
19 december 2022

Netjes op tijd klaar heerlijk gegeten een aanrader .

Marianne
17 december 2022

Voor de 2e keer op rij was mijn eten niet warm.

Meri
16 december 2022

Bestelling was een kwartier te laat. Anderhalf uur gewacht. T eten kwam..deels koud..deels lauw en de groenten in de tjaptjoy en de kipkerrie waren rauw. De loempia was opgewarmd in de magnetron? Slap, zout en vet. Doordat mijn vorige bestelling ook lauw/koud was besloot ik nu een beoordeling te geven. Jammer want normaal is t eten erg lekker. Is er misschien een andere kok aangetrokken?

Gert Doek
15 december 2022

Heerlijk eten en goed warm. De beste Chinees in de hele omtrek van Steenwijk.

Jelly
14 december 2022

Er zat voor de helft taugé in het bakje en daarbovenop het vlees waar het gerecht eigenlijk om draait. Erg weinig dus. Krimp-flatie ook al bij de Chinees ….

11 december 2022

Eten heerlijk personeel verschrikkelijk. De 2 jonge damens associaal.

Sieka Tigchelaar
10 december 2022

Online bestellen werkt perfect

Michel
4 december 2022

Mag wat warmer. Verder prima gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouwmeester
2 december 2022
W.Bult
2 december 2022

Bezorging precies op tijd en alles goed op temperatuur. Klein minpuntje: de nasi had wat veel aangebrande stukjes.

Bouwmeester
2 december 2022
Ed
1 december 2022
Marel
30 november 2022

Snelle levering heerlijk eten

koop dijkman-gaucan
28 november 2022
Jansen
28 november 2022

L.s. De bestelling zou om 20.30 afgeleverd worden maar helaas kwam deze al om 19.30 uur. Aangezien ik pas om 21.00 uur thuis kwam ws alles koud. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
28 november 2022
Hermien Schreur
28 november 2022

Al jaren klant bij Shanghai voor het eerst erg teleurgesteld het eten smaakte niet zo we gewend waren saus erg dun en babipangang smaakte niet naar wat we gewend zijn en de stukken vlees in meerdere gerechten waren grote brokken vlees erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klazien Groen
26 november 2022

Erg lekker maar denk toch laatste keer want zo vreselijk duur geworden. Jammer

Ha coenderman
25 november 2022

Wij hebben heerlijk gegeten. De bestelling was een beetje laat bezorgt

Michel
19 november 2022
H kingma
18 november 2022

Top heerlijk

Klein
13 november 2022

Wat perfect klaargemaakt weer! En bij bezorging echt nog heet eten: complimenten 👍👍

Damhuis
13 november 2022

Snelle levering zeer lekker gegeten.

Daan
12 november 2022
Beugeling
12 november 2022

Ik had een bestelling gedaan voor 17.30. Maar deze is om 17.00 al bezorgd. Dat vind ik op zich wel wat vroeg.Weet dat het soms moeilijk te plannen is maar een half uur eerder is wel wat veel.

koop dijkman-gaucan
7 november 2022

het was weer als altijd: lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
6 november 2022

Half uur telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dipe
6 november 2022

Bestelling te laat, werd wel over gebeld. Porties klein met weinig vlees. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Poppe
6 november 2022

Kwaliteit goed, op tijd klaar.

Jolanda Mulder
31 oktober 2022

Online besteld en op de afgesproken tijd opgehaald. Goede service. Het eten was heerlijk

Huisman
31 oktober 2022

Bestelling 50 minuten te laat. Uim uur voor verwachte aankomst bestelling geplaatst. Patat en frikadel voor kids duidelijk heel slecht van kwaliteit. Ik begrijp dat het geen snackbar is maar dit was echt slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
30 oktober 2022
Reint Bouhuis
30 oktober 2022

Eten om 14.00 besteld zodat wij zeker weten om 1800 eten hadden. Eten werd veel te laat bezorgd en vervolgens kregen we de verkeerde bestelling. Heen gegaan geld terug gevraagd werd zelfs nog moeilijk om gedaan uiteindelijk zouden ze het terug storten op onze rekening 1 dag later (dat is vandaag dus, afwachten(weinig vertrouwen er in)🙏

Klaas
29 oktober 2022

Bezorgtijd 18.00 uur geleverd pas om 19.00 uur. Om 18.15 gebeld waar eten blijft. Nog 5 minuten was het antwoord. Klopt maar de verkeerde bon zat op de bestelling dus niet het gene wat we besteld hadden. Bezorger heeft gebeld en er werd meteen een nieuwe bestelling gemaakt en geleverd.

Van buren
28 oktober 2022

De gebakken bananen waren als een klomp aan elkaar. Verder was het lekker qua smaak en een mooie hoeveelheid. Online staat er niet vermeld dat er nasi/bami bij zit dus wij hadden 2x bami los bij besteld. Kregen we 2 nasi bij de gerechten naast onze bestelde bami. Misschien handig t er te vermelden, nu hebben we 2 bakken eten te veel besteld🤔

Trudy handel
26 oktober 2022

Helaas wordt t steeds slechter! Loempia smakeloos en klef, gebakken banaan helemaal vet en klef, zat alle 6 aanelkaar gekleefd, kon zo de kliko in! De babi pangang saus vinden we ook al tijden niet lekker bij jullie, veel te veel gember! Sorry maar wij bestellen niet meer

koop dijkman-gaucan
26 oktober 2022

het eten was weer vol smaak,en werd netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
24 oktober 2022

Om 17.50 bestelling gedaan. Bezorgtijd zou 18.50 zijn. Om 18.50 staat de medewerker voor onze deur. Uiteindelijk blijkt aan tafel dat de niet de juiste bestelling hebben ontvangen. Honger ... dus toch maar eten. Om 19.23 staat opnieuw de medewerker voor de deur. Nogmaals eten ??? Aangegeven dat dit niet juist is en dat wij het eten van een ander op tafel hebben staan. Zeer slordig ! (Het eten van die andere smaakte overigens wel !)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
23 oktober 2022

Eten was lekker alleen kwam het 3 kwartier later dan afgesproken 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hillie zwart
17 oktober 2022
Ter horst
15 oktober 2022

2x nasi gekregen ipv 1x nasi en 1x bami

Ria
14 oktober 2022

Geen op of aanmerking,Was Top!!!

Edwin de Boer
9 oktober 2022

Eten wordt na een telefoontje een uur te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. van Beek
8 oktober 2022

Netjes op tijd zelfs ruim voor de tijd die afgesproken was

Carola Redegeld
3 oktober 2022
de Jonge
3 oktober 2022

Helemaal geweldig. Snelle bezorging, heerlijk eten. Top!

Bouwmeester
2 oktober 2022

Goed eten en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
2 oktober 2022
Zwart
1 oktober 2022

Uitstekend. We zijn al jaren klant

Ruud
1 oktober 2022

Veel vet vlees, babi pangang was zacht en vet.

Lia Schouten
1 oktober 2022

Prima afhandeling van mijn bestelling via de app

Blerghhh
29 september 2022

Slechte service, slechte bezorging, onvriendelijk aan de telefoon!

jannes mulder
26 september 2022
Monique
26 september 2022

Afhaaltijd was 18.30 uur, moest echter nog 15 minuten wachten tot het klaar was. Geef dan een ruimere tijd aan om op te halen.

Sasenelise@gmail.com
26 september 2022

Bamie er flauw eten viel erg tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
25 september 2022

Jammer geen stukje kroepoek er bij. En geen bakje sambal. Zeer sober. Oude eigenaar had het beter voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
25 september 2022
AB
25 september 2022

1,5 uur gewacht op ons eten. Eenmaal aangekomen was het hele tasje doordrenkt met de saus en hebben we eerst alles moeten schoonmaken om het fatsoenlijk op tafel te kunnen zetten. Ook was het eten erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnacker
25 september 2022

Helemaal goed.

Yvonne Toet
24 september 2022

Bij vorige bestelling is het niet geheel goed gegaan waarvoor excuses zijn gemaakt. Nu geheel in orde , ruime selectie van goede en smaakvolle kwaliteit. Top

Oosterveld
24 september 2022
L.broer
21 september 2022

Waarom de satésaus niet apart van de garnalen. Is met de zoetzure saus toch ook zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Es
19 september 2022

Heerlijk veganistisch gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Gehin
19 september 2022

In de loempia's zat totaal geen vlees alleen maar tauge. Er stond niet bij dat ze vegetarisch waren. Zijn ze dat wel dan had er toch zeker nog meer verschillende groenten in moeten zitten. De bezorging duurt gewoon veel te lang. Als je voor 2 kopjes soep en 2 loempia's een uur moet wachten is dat niet normaal. Het eten was ook niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.Broer
17 september 2022

Supersnel gebracht.

Zwart
10 september 2022

Perfect

Gerda
7 september 2022

Er zit bijna geen smaak aan het eten en er zit weinig kip in de kip kerrie, De loempia was nat en vettig aan de onderkant

franklin en elvera vermaes
5 september 2022
Boven
4 september 2022

Jammer dat de gebakken bananen en loempia in een papierenzak zat verpakt Hierdoor zaten gedeeltes van het eten vast geplakt en niet alles meer eetbaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem van Beek
4 september 2022
Onrust
30 augustus 2022

Het eten was koud .en weinig smaak aan het eten . Het viel tegen

Bub
28 augustus 2022
Harry
28 augustus 2022

Volgens mij zijn er ingrediënten vergeten in de gembersaus

R. Lamboo
21 augustus 2022

Bezorger kon adres niet vinden. Na telefonisch contact zou het eten opnieuw worden bereid en bezorgd. Eten was duidelijk niet opnieuw bereid. De kroepoek was zelfs al zacht geworden. Zat natuurlijk al ruim een half uur in het tasje. Het eten was lauw!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
20 augustus 2022
R.m. Hetebrij
20 augustus 2022
Groen
15 augustus 2022
M.
13 augustus 2022

Eten was goed en de bezorging was erg snel!!

Harsevoort Dirk
8 augustus 2022

Top babi pangang, mals zeer lekker

Paula
5 augustus 2022

Heerlijk eten en super makkelijk besteld online!!

richard spijkerman
4 augustus 2022

eend hoort niet opgewarmt wat wel is gebeurt.....daar wordt de huid niet lekker van

S.b.Baas
1 augustus 2022

Stipt op de afgesproken tijd het eten bezorgd Het smaakte erg lekker

Linda
1 augustus 2022

We hadden weinig vlees wat een beetje droog was Saus van de koe lu kai was waterig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
31 juli 2022
Helga
31 juli 2022

De Garnalen waren droog en taai ofdat ze oud waren. Bamipangang was droog en taai.

Jens
31 juli 2022

Erg lekker en snelle bezorging.

W
28 juli 2022

Goed, smakelijk. Bezorging was ruim op tijd.

Tuk
28 juli 2022

Binnen 20 minuten werd bestelling bezorgd. Dikke pluim. En kwaliteit was goed. We hebben lekker gegeten.

Klaas Bouwknegt
25 juli 2022

Top voor mekaar, eten was heerlijk en ruim voldoende

Geke Daleman
25 juli 2022

Ik had kortings code van 5,00 had ik in gevuld maar de korting niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
24 juli 2022

Wij hadden een Chinese rijsttafel besteld. Het eten was heerlijk en de bezorging perfect op tijd. Wij gaan dit zekers vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.plooi
24 juli 2022

Weer netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten echt top echt een aanrader

Koopman
22 juli 2022

Keurig netjes op tijd klaar en lekker warm en vers. Topgerechten!

Irma van de Poel
22 juli 2022

Wij hebben nasi gekregen in plaats van bami , dat was jammer . Het eten was verder goed

franklin
21 juli 2022
Els Gooijer
18 juli 2022

Prima en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
17 juli 2022

Kipkerrie was niet lekker zat weinig smaak aan helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
17 juli 2022
Groen
10 juli 2022

Eten was lekker, alleen de loempia's waren helemaal zacht en taai. Dit kwam waarschijnlijk doordat het al een tijd klaar stond voordat het bezorgt werd, de bezorging duurde ook lang jammer genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stam
10 juli 2022

Erg lekker en snel geleverd.

Deborah Harteveld
9 juli 2022

De witte rijst was niet goed gekookt, er zaten hele harde korrels tussen. Ook waren de pisang gorengs heel zacht en snotterig. De kinderen hebben hierdoor niet lekker gegeten. Jammer.

Harry
5 juli 2022

Heerlijk gegeten goede kwaliteit een aanrader netjes op tijd bezorgd Toppi

Yvonne Toet
2 juli 2022

Reeds telefonisch contact gehad omtrent de kwaliteit van de bestelling. Alles was smaakvol behalve de Pansit, die was koud taai en absoluut niet te eten. Het leek of deze in de magnetron even was warm gemaakt. Helaas is na enkele pogingen rechtstreeks de afvalbak ingegaan. Gemiste kans, jammer.

Pietersz
29 juni 2022

We hadden 2 porties pangsit besteld. In de pangsit zat geen vlees. De gebakken banaan en de saté is veel kleiner dan voorheen. De combinatie gerechten zijn ook veel kleiner geworden. Resumerend, niet alleen het geheel is qua hoeveelheid minder, terwijl de prijs omhoog is gegaan, ook sommige gerechten zijn kwalitatief minder geworden.

Kirsten
26 juni 2022

Super eten!!! En enorm snel bezorgd 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
22 juni 2022

Netjes op tijd bezorgd heerlijk gegeten een aanrader.

RE Zitter
19 juni 2022

Snel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna de Keizer
15 juni 2022

Heerlijk gegeten van super verse mihoen met ossenhaas.

Geke
11 juni 2022

Heel fijn dat er bezorgd kan worden en het eten was mooi op tijd en heel lekker.

Arjen
10 juni 2022
Vermaes
6 juni 2022

De loempia was niet zoals een loempia hoort te zijn heb er veel last van gehad en de balletjes waren keihard zo hard dat je erceen ruit kan ingooien en wil je er een klacht over indienen dan verstaan ze geen Nederlands

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
5 juni 2022
Zwart
4 juni 2022

Uitstekend

franklin vermaes
1 juni 2022

Jammer dat ze te vroeg kwamen in plaats van de juiste

M
31 mei 2022

Nasi was erg flauw en leek meer op rijst met heel klein beetje groente, zeer weinig kruiden, wel met ei maar goedkoop smakende en uitziende ham. Ook foe young hai saus miste smaak. Jammer, 't was vroeger smakelijker.

Fam ter Horst
29 mei 2022

Het was niet heel erg heet meer we moesten het nog in de magnetron doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrice van Leeuwen
29 mei 2022

Het eten was niet warm meer, bestelling kan half uur later. De bezorger belde wat ons huisnummer was kon het niet vinden terwijl het goed op het papiertje stond. 2 menu's doorelkaar heen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RE Zitter
29 mei 2022

De kwaliteit is goed. De bezorging ruim op tijd en vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hillie
29 mei 2022

Zeer tevreden

Kees Roth
26 mei 2022

Prima!

Team GGD IJsselland
25 mei 2022

Wederom op tijd geleverd en weer erg lekker. Bedankt namens het team, Harrie Sieders

S.M Pelger
25 mei 2022
S.M Pelger
19 mei 2022
Patrice
18 mei 2022

Lekker eten op de pisang balletjes die waren erg vet anders 5 sterren

J.H.Nijboer
13 mei 2022

Top kwaliteit zoals altijd

J.Bruinenberg
9 mei 2022
Marijke Gehin-Vink
8 mei 2022

De soep was heerlijk. De rest van het eten ook, behalve de babi pangang. Die was wat taai en draderig. En het is wat weinig voor 2 personen. Voordat geld mag er toch zeker meer in de bakjes zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 mei 2022

Snel en precies op tijd bezorgd . Het eten was als altijd prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
7 mei 2022

Altijd lekker vers eten. En snel bezorgd

Martijn
1 mei 2022
Smit
30 april 2022

Het eten was al koud aan het worden

S veltmeijer
30 april 2022

Altijd lekker 🍽

Marvin
30 april 2022

Het eten werd sneller bezorgd dan de aangegeven bezorgtijd wat perfect uitkwam. Verder waren de porties meer dan voldoende en smaakte alles prima.

S.M Pelger
29 april 2022
Alicja
27 april 2022

Het eten was koud en smaakte allemaal hetzelfde was echt een tegenvaller!

E van der Haar
27 april 2022

Normaal altijd heel tevreden over de tjap tjoy . Deze keer was het echter een terleurstelling . Groente was niet gaar en bestond uit veel te grote stukken ui die ook niet gaar was . Ook was het eten al lauw i.p.v . warm .

Annalise
25 april 2022

Dit is bij lange na niet meer de kwaliteit die ik gewend was van hier. Kleinere saté, kleinere loempia’s (zonder saus) en geen groenten door de mihoen. Jammer.

Wendy Verhagen
25 april 2022
Gaal
23 april 2022

Bezorging kwam 1 uur later dan gepland. Kwaliteit is wel eens beter geweest.

J van essen
23 april 2022

Helaas bijna uur moeten wachten.erg vervelend vooral met kinderen. Geprobeerd te bellen werd niet opgenomen.

Struik
19 april 2022
Irma
18 april 2022

Het eten was prima

Freddy
18 april 2022

De babipangang is niet zo als we van jullie gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
18 april 2022

Optijd en goed bezorgt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Hoogwerf Meijer
16 april 2022
Tamara
15 april 2022

Altijd prima in orde en keurig optijd

S.M Pelger
15 april 2022

Goede en snelle bezorging met zoals altijd van Shanghai alles vers en lekker.

Thamara
15 april 2022

De smaak van de producten is altijd goed maar jammer dat de loempia en gebakken bananen in een zakje worden bezorgd. Vooral de loempia word daardoor mega slof.

Deborah
10 april 2022

De kip in de chinese mie met kip was erg zout. Dit was jammer.

Team GGD IJsselland
7 april 2022

Op verzoek vroeger geleverd, inclusief de gevraagde stokjes. Bedankt namens het team, Harrie Sieders

Ingrid Meester
5 april 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd

Jan Hetebrij
3 april 2022

Eten besteld voor 17.30 uur. Werd al gebracht om 17.05 uur. Nasi koud. Tomatensoep koud. Rest redelijk warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudie
2 april 2022
Evenhuis
1 april 2022
Mariëlla
29 maart 2022

Heerlijk gegeten, was onze 1e bestelling hier (afhaal) en wij komen zeker terug.

Marga weber
27 maart 2022

Het eten was smaakloos. Er waren geen kruiden toegevoegd. De loempia was alleen taugé zonder smaak. Jammer dit kende wij niet van jullie.. hoop dat daar de volgende keer op gelet wordt

N
26 maart 2022
John bijlard
26 maart 2022

Echt niet goed !

Margriet
25 maart 2022

Prima!

Anita
25 maart 2022

Zo als altijd heel lekker ook een snelle bezorging

Frans
25 maart 2022
Marijke Gehin
25 maart 2022

Het eten was beter dan voorheen. Het lijkt alsof er een andere kok in de keuken staat. Het vlees is lekker mals en de smaken waren heel goed. Mag alleen wel wat warmer zijn. Maar dat zal wel komen door de bezorging. De bezorging is verder ook zeer goed.

Marianne Otten
22 maart 2022

Altijd van prima kwaliteit en bezorging op gevraagd tijdstip! Onze vasr chinees restaurant om af te halen of laten bezorgen.

ria gijsman
21 maart 2022

het eten was koud de bezorger had aangegeven dat er wat saus door de kroepoek zat maar er zat overal saus je kon niet fatsoenlijk uitpakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Toet
21 maart 2022

Alles perfect maar de nasi leek meer op rijst. Graag puntje van aandacht. L

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
20 maart 2022
Nina
19 maart 2022

Eten was goed, maar moest erg lang op bestelling wachten. Mensen die in de zaak bestelden en betalen hadden hun bestelling eerder dan een bestelling en betaling online. Misschien de online bestellingen beter organiseren....

van Luinen
14 maart 2022

Het was allemaal heel lekker.

van Dijk
13 maart 2022
Lammy Plat
13 maart 2022

Het eten was prima en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winters
6 maart 2022

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenderman
6 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
6 maart 2022
Els Gooijer
6 maart 2022

Heerlijk, en best snel geleverd

Maritt van de Bult
6 maart 2022

Het eten was zoals altijd prima. Helaas ontbraken de bestelde mini loempia’s. De volgende keer ga ik mijn bestelling ter plekke controleren, want dit was niet de eerste keer dat onze bestelling niet compleet was.

esther
4 maart 2022

Zat meer smaak aan dan de vorige keren. We zieden tegen elkaar, we proberen het nog 1x. Nu was het lekker.

Ria
3 maart 2022

👍

Nijenhuis
1 maart 2022

Snelle levering en hele vriendelijke bezorger.

Martijn
28 februari 2022
A vos
27 februari 2022
Martin
26 februari 2022
.
26 februari 2022
Helga Van leeuwen
17 februari 2022

Koe you luk was zeer taai (hard) de rest was super bereid

Ilmer
13 februari 2022

Prima voor mekaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantine
9 februari 2022

Heel lekker!

Gert Slendebroek
6 februari 2022

Het eten was helaas te koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy vd Handel
4 februari 2022

het eten was op tijd en lekker. ik had bij de opmerkingen netjes gevraagd om 4 bakjes sambal, helaas zat er maar 1 bij

Harry de Jager
3 februari 2022
Edwin vd meulen
31 januari 2022

Online om 17.40 besteld tijd van ophalen 18.30 uur om 18.55uur was het eindelijk klaar na klacht waarom het zo lang duurde .als het noi druk was in het restaurant begrijp ik het volkomen ,maar daar was zondag geen sprake van .het was zeer slechte communicatie daar onderling.( het eten was prima lekker geen klachten over )

Bos
31 januari 2022
henk-Jan
29 januari 2022

heerlijk gegeten! We hadden een Indische rijsttafel voor 2 personen. het was zo lekker en zo veel! morgen eten we er nog een keer van!

W
29 januari 2022

Warm, smakelijk en ruim op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Helmich
28 januari 2022

Aanbellen als je voor de deur staat e de basi was erg klonterig erg jammer

Bart Pardijs
26 januari 2022

Bestel al jaren bij jullie en is altijd goed....alleen dit keer was de babi pangang niet krokant en slap...en de mini loempia's hebben we niet opgegeten..weinig smaak en heel papperig...

Ha coenderman
25 januari 2022

Wij hebben heerlijk gegeten

Els Gooijer
21 januari 2022

Heerlijk gegeten

Baas
20 januari 2022
Keuning
18 januari 2022

bezorging prima op tijd en het eten was heerlijk!!

Kist
16 januari 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
14 januari 2022
Dirk Spin
14 januari 2022

Een woord........Super, zeker voor herhaling vatbaar

Marlet
13 januari 2022

Het eten was lekker, maar iets te zout

Pieter
10 januari 2022

Sajour boontjes uit blik waarschijnlijk en veel teveel ui in de tjap tjoy. Allles te zout en de kroepoek in 100 stukjes.

Henriette
10 januari 2022

Ik vond de loempia te waterig zat weinig smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan F. Spier
10 januari 2022

snel en goed

Geke
10 januari 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging prima op tijd. Top!

Nienke te Vruchte
9 januari 2022

Lekker eten, met alles erop en eraan. Prettig bestel proces en netjes op de hoogte gehouden van de afhaaltijd.

Gerald Koele
9 januari 2022

Ioempia was koud en zacht en klef. De Kroepoek welke ik had besteld was niet eens aanwezig.

Jack
9 januari 2022

Vers, lekker, smaakvol!