Beoordelingen van Shanghai Steenwijk

Recente recensies

4.0
Marel
gisteren

Snelle levering heerlijk eten

koop dijkman-gaucan
28 november 2022
Jansen
28 november 2022

L.s. De bestelling zou om 20.30 afgeleverd worden maar helaas kwam deze al om 19.30 uur. Aangezien ik pas om 21.00 uur thuis kwam ws alles koud. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
28 november 2022
Hermien Schreur
28 november 2022

Al jaren klant bij Shanghai voor het eerst erg teleurgesteld het eten smaakte niet zo we gewend waren saus erg dun en babipangang smaakte niet naar wat we gewend zijn en de stukken vlees in meerdere gerechten waren grote brokken vlees erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klazien Groen
26 november 2022

Erg lekker maar denk toch laatste keer want zo vreselijk duur geworden. Jammer

Ha coenderman
25 november 2022

Wij hebben heerlijk gegeten. De bestelling was een beetje laat bezorgt

Michel
19 november 2022
H kingma
18 november 2022

Top heerlijk

Klein
13 november 2022

Wat perfect klaargemaakt weer! En bij bezorging echt nog heet eten: complimenten 👍👍

Damhuis
13 november 2022

Snelle levering zeer lekker gegeten.

Daan
12 november 2022
Beugeling
12 november 2022

Ik had een bestelling gedaan voor 17.30. Maar deze is om 17.00 al bezorgd. Dat vind ik op zich wel wat vroeg.Weet dat het soms moeilijk te plannen is maar een half uur eerder is wel wat veel.

koop dijkman-gaucan
7 november 2022

het was weer als altijd: lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
6 november 2022

Half uur telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dipe
6 november 2022

Bestelling te laat, werd wel over gebeld. Porties klein met weinig vlees. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Poppe
6 november 2022

Kwaliteit goed, op tijd klaar.

Jolanda Mulder
31 oktober 2022

Online besteld en op de afgesproken tijd opgehaald. Goede service. Het eten was heerlijk

Huisman
31 oktober 2022

Bestelling 50 minuten te laat. Uim uur voor verwachte aankomst bestelling geplaatst. Patat en frikadel voor kids duidelijk heel slecht van kwaliteit. Ik begrijp dat het geen snackbar is maar dit was echt slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
30 oktober 2022
Reint Bouhuis
30 oktober 2022

Eten om 14.00 besteld zodat wij zeker weten om 1800 eten hadden. Eten werd veel te laat bezorgd en vervolgens kregen we de verkeerde bestelling. Heen gegaan geld terug gevraagd werd zelfs nog moeilijk om gedaan uiteindelijk zouden ze het terug storten op onze rekening 1 dag later (dat is vandaag dus, afwachten(weinig vertrouwen er in)🙏

Klaas
29 oktober 2022

Bezorgtijd 18.00 uur geleverd pas om 19.00 uur. Om 18.15 gebeld waar eten blijft. Nog 5 minuten was het antwoord. Klopt maar de verkeerde bon zat op de bestelling dus niet het gene wat we besteld hadden. Bezorger heeft gebeld en er werd meteen een nieuwe bestelling gemaakt en geleverd.

Van buren
28 oktober 2022

De gebakken bananen waren als een klomp aan elkaar. Verder was het lekker qua smaak en een mooie hoeveelheid. Online staat er niet vermeld dat er nasi/bami bij zit dus wij hadden 2x bami los bij besteld. Kregen we 2 nasi bij de gerechten naast onze bestelde bami. Misschien handig t er te vermelden, nu hebben we 2 bakken eten te veel besteld🤔

Trudy handel
26 oktober 2022

Helaas wordt t steeds slechter! Loempia smakeloos en klef, gebakken banaan helemaal vet en klef, zat alle 6 aanelkaar gekleefd, kon zo de kliko in! De babi pangang saus vinden we ook al tijden niet lekker bij jullie, veel te veel gember! Sorry maar wij bestellen niet meer

koop dijkman-gaucan
26 oktober 2022

het eten was weer vol smaak,en werd netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
24 oktober 2022

Om 17.50 bestelling gedaan. Bezorgtijd zou 18.50 zijn. Om 18.50 staat de medewerker voor onze deur. Uiteindelijk blijkt aan tafel dat de niet de juiste bestelling hebben ontvangen. Honger ... dus toch maar eten. Om 19.23 staat opnieuw de medewerker voor de deur. Nogmaals eten ??? Aangegeven dat dit niet juist is en dat wij het eten van een ander op tafel hebben staan. Zeer slordig ! (Het eten van die andere smaakte overigens wel !)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
23 oktober 2022

Eten was lekker alleen kwam het 3 kwartier later dan afgesproken 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hillie zwart
17 oktober 2022
Ter horst
15 oktober 2022

2x nasi gekregen ipv 1x nasi en 1x bami

Ria
14 oktober 2022

Geen op of aanmerking,Was Top!!!

Edwin de Boer
9 oktober 2022

Eten wordt na een telefoontje een uur te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. van Beek
8 oktober 2022

Netjes op tijd zelfs ruim voor de tijd die afgesproken was

Carola Redegeld
3 oktober 2022
de Jonge
3 oktober 2022

Helemaal geweldig. Snelle bezorging, heerlijk eten. Top!

Bouwmeester
2 oktober 2022

Goed eten en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
2 oktober 2022
Zwart
1 oktober 2022

Uitstekend. We zijn al jaren klant

Ruud
1 oktober 2022

Veel vet vlees, babi pangang was zacht en vet.

Lia Schouten
1 oktober 2022

Prima afhandeling van mijn bestelling via de app

Blerghhh
29 september 2022

Slechte service, slechte bezorging, onvriendelijk aan de telefoon!

jannes mulder
26 september 2022
Monique
26 september 2022

Afhaaltijd was 18.30 uur, moest echter nog 15 minuten wachten tot het klaar was. Geef dan een ruimere tijd aan om op te halen.

Sasenelise@gmail.com
26 september 2022

Bamie er flauw eten viel erg tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
25 september 2022

Jammer geen stukje kroepoek er bij. En geen bakje sambal. Zeer sober. Oude eigenaar had het beter voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
25 september 2022
AB
25 september 2022

1,5 uur gewacht op ons eten. Eenmaal aangekomen was het hele tasje doordrenkt met de saus en hebben we eerst alles moeten schoonmaken om het fatsoenlijk op tafel te kunnen zetten. Ook was het eten erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnacker
25 september 2022

Helemaal goed.

Yvonne Toet
24 september 2022

Bij vorige bestelling is het niet geheel goed gegaan waarvoor excuses zijn gemaakt. Nu geheel in orde , ruime selectie van goede en smaakvolle kwaliteit. Top

Oosterveld
24 september 2022
L.broer
21 september 2022

Waarom de satésaus niet apart van de garnalen. Is met de zoetzure saus toch ook zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Es
19 september 2022

Heerlijk veganistisch gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Gehin
19 september 2022

In de loempia's zat totaal geen vlees alleen maar tauge. Er stond niet bij dat ze vegetarisch waren. Zijn ze dat wel dan had er toch zeker nog meer verschillende groenten in moeten zitten. De bezorging duurt gewoon veel te lang. Als je voor 2 kopjes soep en 2 loempia's een uur moet wachten is dat niet normaal. Het eten was ook niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.Broer
17 september 2022

Supersnel gebracht.

Zwart
10 september 2022

Perfect

Gerda
7 september 2022

Er zit bijna geen smaak aan het eten en er zit weinig kip in de kip kerrie, De loempia was nat en vettig aan de onderkant

franklin en elvera vermaes
5 september 2022
Boven
4 september 2022

Jammer dat de gebakken bananen en loempia in een papierenzak zat verpakt Hierdoor zaten gedeeltes van het eten vast geplakt en niet alles meer eetbaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem van Beek
4 september 2022
Onrust
30 augustus 2022

Het eten was koud .en weinig smaak aan het eten . Het viel tegen

Bub
28 augustus 2022
Harry
28 augustus 2022

Volgens mij zijn er ingrediënten vergeten in de gembersaus

R. Lamboo
21 augustus 2022

Bezorger kon adres niet vinden. Na telefonisch contact zou het eten opnieuw worden bereid en bezorgd. Eten was duidelijk niet opnieuw bereid. De kroepoek was zelfs al zacht geworden. Zat natuurlijk al ruim een half uur in het tasje. Het eten was lauw!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
20 augustus 2022
R.m. Hetebrij
20 augustus 2022
Groen
15 augustus 2022
M.
13 augustus 2022

Eten was goed en de bezorging was erg snel!!

Harsevoort Dirk
8 augustus 2022

Top babi pangang, mals zeer lekker

Paula
5 augustus 2022

Heerlijk eten en super makkelijk besteld online!!

richard spijkerman
4 augustus 2022

eend hoort niet opgewarmt wat wel is gebeurt.....daar wordt de huid niet lekker van

S.b.Baas
1 augustus 2022

Stipt op de afgesproken tijd het eten bezorgd Het smaakte erg lekker

Linda
1 augustus 2022

We hadden weinig vlees wat een beetje droog was Saus van de koe lu kai was waterig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
31 juli 2022
Helga
31 juli 2022

De Garnalen waren droog en taai ofdat ze oud waren. Bamipangang was droog en taai.

Jens
31 juli 2022

Erg lekker en snelle bezorging.

W
28 juli 2022

Goed, smakelijk. Bezorging was ruim op tijd.

Tuk
28 juli 2022

Binnen 20 minuten werd bestelling bezorgd. Dikke pluim. En kwaliteit was goed. We hebben lekker gegeten.

Klaas Bouwknegt
25 juli 2022

Top voor mekaar, eten was heerlijk en ruim voldoende

Geke Daleman
25 juli 2022

Ik had kortings code van 5,00 had ik in gevuld maar de korting niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
24 juli 2022

Wij hadden een Chinese rijsttafel besteld. Het eten was heerlijk en de bezorging perfect op tijd. Wij gaan dit zekers vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.plooi
24 juli 2022

Weer netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten echt top echt een aanrader

Koopman
22 juli 2022

Keurig netjes op tijd klaar en lekker warm en vers. Topgerechten!

Irma van de Poel
22 juli 2022

Wij hebben nasi gekregen in plaats van bami , dat was jammer . Het eten was verder goed

franklin
21 juli 2022
Els Gooijer
18 juli 2022

Prima en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struik
17 juli 2022

Kipkerrie was niet lekker zat weinig smaak aan helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
17 juli 2022
Groen
10 juli 2022

Eten was lekker, alleen de loempia's waren helemaal zacht en taai. Dit kwam waarschijnlijk doordat het al een tijd klaar stond voordat het bezorgt werd, de bezorging duurde ook lang jammer genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stam
10 juli 2022

Erg lekker en snel geleverd.

Deborah Harteveld
9 juli 2022

De witte rijst was niet goed gekookt, er zaten hele harde korrels tussen. Ook waren de pisang gorengs heel zacht en snotterig. De kinderen hebben hierdoor niet lekker gegeten. Jammer.

Harry
5 juli 2022

Heerlijk gegeten goede kwaliteit een aanrader netjes op tijd bezorgd Toppi

Yvonne Toet
2 juli 2022

Reeds telefonisch contact gehad omtrent de kwaliteit van de bestelling. Alles was smaakvol behalve de Pansit, die was koud taai en absoluut niet te eten. Het leek of deze in de magnetron even was warm gemaakt. Helaas is na enkele pogingen rechtstreeks de afvalbak ingegaan. Gemiste kans, jammer.

Pietersz
29 juni 2022

We hadden 2 porties pangsit besteld. In de pangsit zat geen vlees. De gebakken banaan en de saté is veel kleiner dan voorheen. De combinatie gerechten zijn ook veel kleiner geworden. Resumerend, niet alleen het geheel is qua hoeveelheid minder, terwijl de prijs omhoog is gegaan, ook sommige gerechten zijn kwalitatief minder geworden.

Kirsten
26 juni 2022

Super eten!!! En enorm snel bezorgd 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
22 juni 2022

Netjes op tijd bezorgd heerlijk gegeten een aanrader.

RE Zitter
19 juni 2022

Snel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna de Keizer
15 juni 2022

Heerlijk gegeten van super verse mihoen met ossenhaas.

Geke
11 juni 2022

Heel fijn dat er bezorgd kan worden en het eten was mooi op tijd en heel lekker.

Arjen
10 juni 2022
Vermaes
6 juni 2022

De loempia was niet zoals een loempia hoort te zijn heb er veel last van gehad en de balletjes waren keihard zo hard dat je erceen ruit kan ingooien en wil je er een klacht over indienen dan verstaan ze geen Nederlands

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
5 juni 2022
Zwart
4 juni 2022

Uitstekend

franklin vermaes
1 juni 2022

Jammer dat ze te vroeg kwamen in plaats van de juiste

M
31 mei 2022

Nasi was erg flauw en leek meer op rijst met heel klein beetje groente, zeer weinig kruiden, wel met ei maar goedkoop smakende en uitziende ham. Ook foe young hai saus miste smaak. Jammer, 't was vroeger smakelijker.

Fam ter Horst
29 mei 2022

Het was niet heel erg heet meer we moesten het nog in de magnetron doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrice van Leeuwen
29 mei 2022

Het eten was niet warm meer, bestelling kan half uur later. De bezorger belde wat ons huisnummer was kon het niet vinden terwijl het goed op het papiertje stond. 2 menu's doorelkaar heen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RE Zitter
29 mei 2022

De kwaliteit is goed. De bezorging ruim op tijd en vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hillie
29 mei 2022

Zeer tevreden

Kees Roth
26 mei 2022

Prima!

Team GGD IJsselland
25 mei 2022

Wederom op tijd geleverd en weer erg lekker. Bedankt namens het team, Harrie Sieders

S.M Pelger
25 mei 2022
S.M Pelger
19 mei 2022
Patrice
18 mei 2022

Lekker eten op de pisang balletjes die waren erg vet anders 5 sterren

J.H.Nijboer
13 mei 2022

Top kwaliteit zoals altijd

J.Bruinenberg
9 mei 2022
Marijke Gehin-Vink
8 mei 2022

De soep was heerlijk. De rest van het eten ook, behalve de babi pangang. Die was wat taai en draderig. En het is wat weinig voor 2 personen. Voordat geld mag er toch zeker meer in de bakjes zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 mei 2022

Snel en precies op tijd bezorgd . Het eten was als altijd prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
7 mei 2022

Altijd lekker vers eten. En snel bezorgd

Martijn
1 mei 2022
Smit
30 april 2022

Het eten was al koud aan het worden

S veltmeijer
30 april 2022

Altijd lekker 🍽

Marvin
30 april 2022

Het eten werd sneller bezorgd dan de aangegeven bezorgtijd wat perfect uitkwam. Verder waren de porties meer dan voldoende en smaakte alles prima.

S.M Pelger
29 april 2022
Alicja
27 april 2022

Het eten was koud en smaakte allemaal hetzelfde was echt een tegenvaller!

E van der Haar
27 april 2022

Normaal altijd heel tevreden over de tjap tjoy . Deze keer was het echter een terleurstelling . Groente was niet gaar en bestond uit veel te grote stukken ui die ook niet gaar was . Ook was het eten al lauw i.p.v . warm .

Annalise
25 april 2022

Dit is bij lange na niet meer de kwaliteit die ik gewend was van hier. Kleinere saté, kleinere loempia’s (zonder saus) en geen groenten door de mihoen. Jammer.

Wendy Verhagen
25 april 2022
Gaal
23 april 2022

Bezorging kwam 1 uur later dan gepland. Kwaliteit is wel eens beter geweest.

J van essen
23 april 2022

Helaas bijna uur moeten wachten.erg vervelend vooral met kinderen. Geprobeerd te bellen werd niet opgenomen.

Struik
19 april 2022
Irma
18 april 2022

Het eten was prima

Freddy
18 april 2022

De babipangang is niet zo als we van jullie gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
18 april 2022

Optijd en goed bezorgt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Hoogwerf Meijer
16 april 2022
Tamara
15 april 2022

Altijd prima in orde en keurig optijd

S.M Pelger
15 april 2022

Goede en snelle bezorging met zoals altijd van Shanghai alles vers en lekker.

Thamara
15 april 2022

De smaak van de producten is altijd goed maar jammer dat de loempia en gebakken bananen in een zakje worden bezorgd. Vooral de loempia word daardoor mega slof.

Deborah
10 april 2022

De kip in de chinese mie met kip was erg zout. Dit was jammer.

Team GGD IJsselland
7 april 2022

Op verzoek vroeger geleverd, inclusief de gevraagde stokjes. Bedankt namens het team, Harrie Sieders

Ingrid Meester
5 april 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd

Jan Hetebrij
3 april 2022

Eten besteld voor 17.30 uur. Werd al gebracht om 17.05 uur. Nasi koud. Tomatensoep koud. Rest redelijk warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudie
2 april 2022
Evenhuis
1 april 2022
Mariëlla
29 maart 2022

Heerlijk gegeten, was onze 1e bestelling hier (afhaal) en wij komen zeker terug.

Marga weber
27 maart 2022

Het eten was smaakloos. Er waren geen kruiden toegevoegd. De loempia was alleen taugé zonder smaak. Jammer dit kende wij niet van jullie.. hoop dat daar de volgende keer op gelet wordt

N
26 maart 2022
John bijlard
26 maart 2022

Echt niet goed !

Margriet
25 maart 2022

Prima!

Anita
25 maart 2022

Zo als altijd heel lekker ook een snelle bezorging

Frans
25 maart 2022
Marijke Gehin
25 maart 2022

Het eten was beter dan voorheen. Het lijkt alsof er een andere kok in de keuken staat. Het vlees is lekker mals en de smaken waren heel goed. Mag alleen wel wat warmer zijn. Maar dat zal wel komen door de bezorging. De bezorging is verder ook zeer goed.

Marianne Otten
22 maart 2022

Altijd van prima kwaliteit en bezorging op gevraagd tijdstip! Onze vasr chinees restaurant om af te halen of laten bezorgen.

ria gijsman
21 maart 2022

het eten was koud de bezorger had aangegeven dat er wat saus door de kroepoek zat maar er zat overal saus je kon niet fatsoenlijk uitpakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Toet
21 maart 2022

Alles perfect maar de nasi leek meer op rijst. Graag puntje van aandacht. L

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
20 maart 2022
Nina
19 maart 2022

Eten was goed, maar moest erg lang op bestelling wachten. Mensen die in de zaak bestelden en betalen hadden hun bestelling eerder dan een bestelling en betaling online. Misschien de online bestellingen beter organiseren....

van Luinen
14 maart 2022

Het was allemaal heel lekker.

van Dijk
13 maart 2022
Lammy Plat
13 maart 2022

Het eten was prima en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winters
6 maart 2022

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenderman
6 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
6 maart 2022
Els Gooijer
6 maart 2022

Heerlijk, en best snel geleverd

Maritt van de Bult
6 maart 2022

Het eten was zoals altijd prima. Helaas ontbraken de bestelde mini loempia’s. De volgende keer ga ik mijn bestelling ter plekke controleren, want dit was niet de eerste keer dat onze bestelling niet compleet was.

esther
4 maart 2022

Zat meer smaak aan dan de vorige keren. We zieden tegen elkaar, we proberen het nog 1x. Nu was het lekker.

Ria
3 maart 2022

👍

Nijenhuis
1 maart 2022

Snelle levering en hele vriendelijke bezorger.

Martijn
28 februari 2022
A vos
27 februari 2022
Martin
26 februari 2022
.
26 februari 2022
Helga Van leeuwen
17 februari 2022

Koe you luk was zeer taai (hard) de rest was super bereid

Ilmer
13 februari 2022

Prima voor mekaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantine
9 februari 2022

Heel lekker!

Gert Slendebroek
6 februari 2022

Het eten was helaas te koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy vd Handel
4 februari 2022

het eten was op tijd en lekker. ik had bij de opmerkingen netjes gevraagd om 4 bakjes sambal, helaas zat er maar 1 bij

Harry de Jager
3 februari 2022
Edwin vd meulen
31 januari 2022

Online om 17.40 besteld tijd van ophalen 18.30 uur om 18.55uur was het eindelijk klaar na klacht waarom het zo lang duurde .als het noi druk was in het restaurant begrijp ik het volkomen ,maar daar was zondag geen sprake van .het was zeer slechte communicatie daar onderling.( het eten was prima lekker geen klachten over )

Bos
31 januari 2022
henk-Jan
29 januari 2022

heerlijk gegeten! We hadden een Indische rijsttafel voor 2 personen. het was zo lekker en zo veel! morgen eten we er nog een keer van!

W
29 januari 2022

Warm, smakelijk en ruim op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Helmich
28 januari 2022

Aanbellen als je voor de deur staat e de basi was erg klonterig erg jammer

Bart Pardijs
26 januari 2022

Bestel al jaren bij jullie en is altijd goed....alleen dit keer was de babi pangang niet krokant en slap...en de mini loempia's hebben we niet opgegeten..weinig smaak en heel papperig...

Ha coenderman
25 januari 2022

Wij hebben heerlijk gegeten

Els Gooijer
21 januari 2022

Heerlijk gegeten

Baas
20 januari 2022
Keuning
18 januari 2022

bezorging prima op tijd en het eten was heerlijk!!

Kist
16 januari 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
14 januari 2022
Dirk Spin
14 januari 2022

Een woord........Super, zeker voor herhaling vatbaar

Marlet
13 januari 2022

Het eten was lekker, maar iets te zout

Pieter
10 januari 2022

Sajour boontjes uit blik waarschijnlijk en veel teveel ui in de tjap tjoy. Allles te zout en de kroepoek in 100 stukjes.

Henriette
10 januari 2022

Ik vond de loempia te waterig zat weinig smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan F. Spier
10 januari 2022

snel en goed

Geke
10 januari 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging prima op tijd. Top!

Nienke te Vruchte
9 januari 2022

Lekker eten, met alles erop en eraan. Prettig bestel proces en netjes op de hoogte gehouden van de afhaaltijd.

Gerald Koele
9 januari 2022

Ioempia was koud en zacht en klef. De Kroepoek welke ik had besteld was niet eens aanwezig.

Jack
9 januari 2022

Vers, lekker, smaakvol!

Lammy Plat
8 januari 2022

Zoals ik gewend ben was het allemaal weer uitstekend verzorgd.

Anita van der Velde
6 januari 2022

Loempia's verpakken en opsluiten in een papieren zak is echt het slechtste idee wat jullie hebben. Ze waren net volgelopen olietankers waarbij de "korst" vastplakken aan de zak. Echt niet lekker gegeten.

Groenendijk
3 januari 2022

Het eten was lauw en erg vet. De porties zijn kleiner dan bij de vorige eigenaar maar wel in prijs gestegen 🤔. Het afhaalmoment was ECHT slecht, nog bijna 50 minuten binnen mieten wachten eer het klaar was, zou om 18uur klaar zijn !!

Jeffrey
2 januari 2021

Een min punt was zeker we konden om 17.45 de bestelling ophalen...maar dat dat werd pas om 18.15 dat me man het mee kon nemen dat vindt ik een hele slechte service en dan kom je thuis dan is het eren ook nog lauw bah bah

Anno
2 januari 2021

Helaas 2 sterren , de porties eten waren dit keer wat aan de kleine kant voor een indische/chineese rijst tafel voor 2 personen en jammer genoeg al lauw tot koud bij bezorging . En de patat was al zo slap als een vaatdoek , het bakje mayonaise zat open gesprongen in de zak , zodat alles onder de mayo zat . Dit is niet zo als wij gewend zijn van shanghai. De bestelling werd rond de doorgegeven tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tatjana
2 januari 2021
hoogveld
29 december 2021

Helaas was de bestelling koud geleverd. Er was maar een deel van de gebakken bananen geleverd. De fou yong hai had in de tas gelekt en de babi pangang was zo droog dat het niet te kauwen was. De smaak was ook niet wat je ervan verwacht. De prijs-kwaliteit verhouding loopt dus echt ver uit elkaar

J.Bruinenberg
27 december 2021
Bouwmeester
25 december 2021

Netjes op tijd en kwaliteit van het eten was goed ook waren de porties erg goed

Sinie Krist
25 december 2021

Onze bestelling was niet compleet, ik heb gebeld maar ze waren van mening dat het niet zo was na een tijd aan de telefoon gehangen te hebben, heb ik afgesloten met breng gewoon het ontbrekende gerecht hoe moeilijk kan het zijn! Nu was mijn eten inmiddels koud en was in de veronderstelling dat het gebracht zou worden. Het is niet gebracht, geen excuus niets van dat al….. Voor mij hebben ze afgedaan….

de Jager
20 december 2021
Lidy
19 december 2021

Al 25 jaar super tevreden ! Perfect klaar gemaakte gerechten en prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
18 december 2021

Top restaurant.. echt een aanrader !!

meekhof
13 december 2021
Jente Muis
13 december 2021
Sandra
12 december 2021

Vocht was erg uit de verpakking gelopen wat een beetje een zooitje gaf. Eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelvin
12 december 2021

Alles was goed miste alleen 1 satesaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bruinenberg
12 december 2021
Els Gooijer
10 december 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

W.Bult
10 december 2021

Het was helaas de laatste keer dat we besteld hebben: de bezorging was voor de tweede keer achtereen veel te laat waardoor het eten niet warm meer is. De beslagjes om de garnalen en Koe yu Luk zijn de laatste tijd veel te zacht en dik. We missen de vlotte bezorging en kwaliteit die we gewend waren.

D de vries
5 december 2021
Gijsbert
5 december 2021

Beste eten van Steenwijk! Altijd goed!

Jolkie
2 december 2021

Het was weer heerlijk en goed verzorgd

Jeannet
28 november 2021

Loempia was smakelijk maar niet warm genoeg. Babi pangang en nasi goed van smaak.

wim
28 november 2021

Lekker, ruim voldoende en erg snel bezorgd. Zeer tevreden.

Elisabeth
28 november 2021

Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Tjap tjoy vega altijd super lekker, nu flauw en vnl tauge. Pa Tam Ba Ap, flauw en saai van smaak. Eigenlijk gold dit voor alles. Ook drie loempias waarvan 1 veg besteld maar allemaal vega ontvangen. Weinig zorg deze keer voor smaak en afwerking bestelling. Ben ik niet gewend van Shanghai.

Dirk Spin
27 november 2021

Snel en goed warm en lekker

Mieke V Zutphen
22 november 2021

Alles prima en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bramsen
20 november 2021

Niets op aan te merken. Het eten was er snel en smaakte super.

J. Smelik
19 november 2021
V.Marle
18 november 2021

Vaak wat opgehaald, nu laten bezorgen. Netjes wordt er aangegeven hoe laat de bezorging is en die komt mooi op tijd

Willem van Beek
17 november 2021

Het eten was koud

Jannie Veltman
15 november 2021

Smaak was prima maar het was niet meer warm. We hebben het weer lekker warm moeten maken in de magnetron

Helmich
14 november 2021

De nasi was lauw bijna koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donny Van Der Veen
12 november 2021

Bami en nasi was super droog ook kip ketjap was niet echt naar mijn smaak

Mk
10 november 2021

Kip sate was heel erg droog. Daar hebben we niet van genoten. Was niet fijn. En zijn we ook niet gewend van jullie.

Boonstra
9 november 2021

Super lekker zoals altijd

Beugelink
7 november 2021

Vlotte levering, keurig verzorgt. Niets dan complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weber
6 november 2021

16.00 u besteld . Bezorging zou om 17.05u plaatsvinden kwam helaas pas om 18.00u. Verder eten prima..

Karin ten Wolde
4 november 2021

Heerlijke rijsttafel, bezorging op tijd. Kortom top!

De jong
1 november 2021

Na jaren te bestellen en goed eten met fijne klantvriendelijkheid te krijgen, hadden we nu een bestelling die we niet van u gewend zijn. Het was lauw en het hele gezin had last van maagzuur en oprispingen (5 personen) .

Gabi
31 oktober 2021

Ik bestel heel vaak en nooit een problem had maar deze keer weet ik niet wat was de problem maar na half uurtje later dan de bezorgmoment heb ik gebeld om te vragen over de bestel status en geen duidelijk antwoord gekregen.Na een andere half uur te wachten eindelijk de bezorger was bij de deur.Het was niet prettig zo lang wachten maar zeg ik een keer kan het gebeuren en blijf ik nog steeds een klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nellie Mol
29 oktober 2021

Bestelling zou om 18.30 bezorgd worden, was er om 19.15, daardoor erg weinig tijd om te eten omdat wij om 19.30 weg moesten, erg jammer

Kelvin
25 oktober 2021

Duurde heelal erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.deJonge
24 oktober 2021

Tijd wat was doorgegeven klopte precies eten goed en vriendelijk personeel.

Hennie Greveling-Mulder
24 oktober 2021

Hetwas weer heerlijk. Goede service en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

Marjan
23 oktober 2021

Eten als vanouds erg lekker en voldoende, sneller klaar en bezorgd dan mailtje vermeld, vriendelijke bezorger

H.Koppers
23 oktober 2021

Kwaliteit was goed maar bezorgen vond ik wat lang duren. Ongeveer 70 minuten

Weijdema
19 oktober 2021

Prima op tijd en warm bezorgd. Pittige saus was niet pittig, verder alle gerechten erg goed.

P
17 oktober 2021

Het eten was niet heel warm, terwijl we bij het afhalen nog moesten wachten en maar drie minuten in de auto moesten rijden naar huis

Doornbos
16 oktober 2021

Was zeer laat bezorgt vanwege de drukte. Maar uiteindelijk heerlijk gegeten.

H.D van der Zwaag
15 oktober 2021

Voor de tweede maal was het eten niet naar tevredenheid. Te vet banaan te slap en koud de loempia’s en kou lou juk. Vindt het erg achteruit gegaan,

Fred
12 oktober 2021

mooi op tijd geleverd

B. Lotze
11 oktober 2021

Keurig bezorgd, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry de Jager
11 oktober 2021
Susan
8 oktober 2021

Top, smakelijk en op tijd en meer dan genoeg

Ria
3 oktober 2021
Melissa
3 oktober 2021

Bezorging was super snel. Helaas was het eten wel koud beetje jammer. Extra moeten opwarmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huisman
3 oktober 2021

Was heerlijk, fijn dat glutenvrij mogelijk is!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
2 oktober 2021

Heerlijk eten!

D Harsevoort
30 september 2021

Was weer 👍

Marc
28 september 2021

Eten vlot bezorgd door vriendelijke dame voor een schappelijk bedrag. De babi pangang was wel een tikje aan de koude kant en miste crunch. Verder was het eten prima in orde.

Janaika Hooi
28 september 2021

Eten was heerlijk en bezorging super snel

Leo Roodakker
25 september 2021

Perfect geregeld. Vlot, heerlijk en warm.

Bruins
25 september 2021

Prima eten, we hebben er heerlijk van gegeten. online bestellen en betalen is een extra gemak. Eten stond op de exacte tijd klaar.

Beute
24 september 2021

Weer prima voorme kaar

kaya
22 september 2021
Manden
20 september 2021

Koud saus dun waterige

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
19 september 2021

Patat was heel slap, frikandel veel te donker bruin gefrituurd, weinig smaak aan het eten, pudding broodjes droog, gebakken benamen zuur; kortom de kwaliteit viel tegen en we hebben helaas niet lekker gegeten. Gemiste kans!

Gerlof de Jonge
19 september 2021

Makelijk online besteld. Klaar op de aangegeven tijd. Het was zeer lekker! Verbeterpunt: Op jullie site meer foto's bij de gerechten. Volgende keer komen we weer bij jullie! Dankjewel

B.van Beek
19 september 2021

Heel tevreden en verschillende gerechten besteld , de bezorging was ook mooi op tijd.

Kool
18 september 2021

Prima optijd en heel erg lekkere rendeng

Anoniem
14 september 2021

Echt heel slecht. Meer dan 2 uur gewacht

Bruinenberg
13 september 2021
Gijs
12 september 2021

Altijd goed eten en op tijd klaar

Kees Bos
12 september 2021
Hennie Greveling-Mulder
10 september 2021

We hebben heerlijk gegeten het was super 😀 Een aanrader ziet er keurig uit en de temperatuur geweldig.

Cindy
7 september 2021

Zeer nette service en het eten is lekker

Fam Postmus
6 september 2021

Bezorging keurig op tijd, eten was heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie Epping
6 september 2021

Ik zou een verrekening krijgen ivm vorige keer iets niet geleverd , niet gebeurd

Susanne
4 september 2021

Het eten was er eerder dan verwacht. Ook wel eens een keer fijn.

Nickole
2 september 2021

Altijd erg lekker maar vandaag was het erg slecht. De ketjap kip zaten stukken vet in en de babi pangang was koud

Ada
30 augustus 2021

Smaak was goed maar weer niet warm, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Bos
25 augustus 2021

Online bestellen is overzichtelijk. Bezorging was vlot. Het eten was goed, maar er zat weinig smaak aan. In het verleden waren de gerechten meer spicy/kruidiger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R van Hien
23 augustus 2021

houden zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.